CATALIN FLUTUR: Pentru prima data, la Botosani, putem spune ca PD-L a castigat alegerile!

CATALIN FLUTUR: Pentru prima data, la Botosani, putem spune ca PD-L a castigat alegerile!

 Catalin Flutur, presedinte PDL Botosani  

In acelasi spirit de victorie care a domnit in toate sediile PD-L din tara, si la Botosani democrat-liberalii au incheiat scrutinul cu optimism si cu zambete largi.

PD-L va primi, in urma rezultatului de duminica, cel putin 10 mandate in Parlamentul European, la fel ca PSD, fata de numai 5, cat ar primi PNL, 4 UDMR, 2 PRM, la care se adauga independenta Elena Basescu.

"Ştim că noi am câştigat! A fost o campanie grea cu foarte multă muncă, dar pentru noi s-a încheiat extraordinar de bine. Probabil pentru prima dată, la Botoşani, putem să spunem, fără a exista dubii, cel puţin din informaţiile pe care le am până acum, că PD-L a câştigat alegerile. Toate atacurile de până acum asupra partidului nostru nu au fost decât un simplu foc de paie. Probabil mâine dimineaţă, când vom şti rezultatele finale, ne vom bucura cu toţii pe deplin", a declarat Catalin Flutur, presedintele PD-L Botosani.

Candidatul PD-L la europarlamentare, care ocupa locul 32 pe lista oficiala, nu are sanse sa prinda un loc eligibil, cum nici social-democrata Mihaela Hunca, locul 25 pe lista PSD-PC, nu va ajunge in PE, cu atat mai putin Doina Micsunica Dretcanu, care apare pe aceeasi lista PSD-PC pe pozitia 39.

Prezenta la vot in judetul Botosani a fost, conform ultimelor relatari ale BEJ, la ora 21.00, de 29,05%. In mediul urban s-a inregistrat o prezenta la urne de 22,37%, fata de 34,44% in mediul rural.
 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
287

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
336

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
276

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...