Catalin Flutur: Ii deranjeaza portocaliul!

Catalin Flutur: Ii deranjeaza portocaliul!
Catalin Flutur, liderul PD-L, organizatia Botosani, a anuntat in urma cu putin timp ca formatiunea politica pe care o conduce va face plangere penala pentru violarea sediului partidului, distrugere, agresiune fizica si violenta verbala.

"De multa vreme PD-L este tinta atacurilor murdare. Amintim incidentul de la Vorona, unde 2 bannere au fost coborate si taiate. In prima zi de campanie, niste barbati dintr-o masina cu numere CCC au rasturnat bidoanele cu aracet ale celor care lipeau afise. Astazi, un simpatizant al nostru a fost batut intr-un bar si unui activist i s-a pus mana in gat de catre un candidat la Parlament", a declarat astazi Catalin Flutur, in conferinta de presa a PD-L.

Liderul formatiunii politice al carei sediu a fost pichetat astazi de membri ai PSD si PNL a spus ca s-a vazut, de fapt, cardasia politica intre cele doua partide amintite.

"Mardeiasii lui Liviu Contac si-au permis sa intre prin efractie in sediul PD-L. Ca sa vezi un vicepresedinte al CJ ca scormoneste in gunoi si perchezitioneaza copiii, un candidat la Parlament catarat pe un garaj!", a adaugat Flutur.

In legatura cu cele petrecute la sediul partidului, Catalin Flutur a spus ca adversarii politici au aruncat o bucata de banner pe geam, in sediul PD-L.

"De maine vom renunta la bannere! Se vede ca ii deranjeaza portocaliul. Ii provoc la o discutie pe proiecte", a incheiat Catalin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Smart Energy, un nou concurs online lansat de E.ON pentru elevii de gimnaziu preocupați de economisirea energiei

astăzi, 10:51
11

Competiția interșcolară  a debutat pe 20 septembrie și se încheie pe 1 octombrie. Copiii vor avea de pregătit un videoclip cu durata de maximum 3 minute. Proiectele clasate pe primele ...

Comuna din județul Botoșani în care fetele abandonează cel mai des şcoala. Motivele sunt halucinante

astăzi, 10:29
117

Tot mai mulţi copii din mediul rural, în judeţul Botoşani, renunţă la şcoală din cauza sărăciei. Nu au bani de rechizite şi de navetă. În plus sunt puşi la muncă în gosp...

Muncă sezonieră cu EURES: Campania de informare şi comunicare susţine recrutarea echitabilă în Europa

astăzi, 10:04
41

EURES a lansat o campanie de informare și comunicare cu privire la munca sezoniera. Coordonată de Autoritatea Europeana a Muncii (ELA), campania EURES se derulează din iulie până în oc...