Profesorii renunta la greva!

Profesorii renunta la greva!
Toate federatiile din Educatie renunta la greva generala anuntata pentru 18 noiembrie. Potrivit lui Marius Nistor, presedintele Federatiei "Spiru Haret", protestele vor fi amanate pana la instalarea noului Guvern. Daca, insa, viitorul Executiv nu va indeplini cererile sindicalistilor, greva va fi reluata.

"Unul dintre motivele pentru care profesorii amana greva este ca nu se doreste ca protestul sa capete o conotatie politica", a declarat Aurel Cornea, presedintele FSLI.

Mai mult, acesta a spus ca spera ca si cea de-a doua Ordonanta de Urgenta, ce prevede cresteri salariale de pana la 28%, va fi declarata neconstitutionala.

"Nu este vorba de un pas inapoi, este vorba de un pas rational, sa asteptam hotararea CCR", a explicat Gheorghe Isvoranu, presedintele Federatiei "Spiru Haret", citat de RTV.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La două ore distanță de Botoșani se află Satul lui Moș Crăciun: Spiriduși, atelier de jucării și biroul Moșului! (Foto)

astăzi, 08:43
269

Vizitatorii lui Moș Crăciun sunt întâmpinați de spiriduși și conduși printr-un tur ghidat de 30 de minute, plin de magie și zâmbete.Satul lui Moș Crăciun se află î...

PS Ignatie, la hramul Mănăstirii Coșula: ”Omul mândru nu reușește niciodată să se stăpânească pe sine însuși, în schimb vrea să-i domine pe alții”

astăzi, 08:16
52

De sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, miercuri, 6 decembrie 2023, Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a săvârșit, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitulu...

Vlad Miron, fratele Alexandrei Ivanov, după concedierea doctoriței: ”Vreau să i se retragă dreptul de a mai practica medicina!”

astăzi, 07:51
362

Alexandra, mama a trei copii, a fost lăsată să se chinuiască timp de şapte ore pe patul de spital. Cu dureri insuportabile și sângerări, femeia a cerut de mai multe ori ca un medic să o ...