Cătălin Flutur, despre drumul Botoşani-Târgu Frumos "Adevărul este foarte clar!"

Cătălin Flutur, despre drumul Botoşani-Târgu Frumos "Adevărul este foarte clar!"
Co-preşedintele PNL Botoşani, Cătălin Flutur, consideră că principalii vinovaţi pentru eşecul cu drumul Botoşani-Târgu Frumos sunt social-democraţilor. 

Liderul liberal susţine că toate scuzele găsite pentru că nu au fost obţinute fonduri pentru reabilitarea şi modernizarea acestui drum sunt “poveşti", în condiţiile în care PSD deţine majoritatea în comisiile din Parlament.

“Toată povestea şi circul cu drumul Botoşani-Târgu Frumos... Treaba este atât de simplă şi de clară, că a fost de vină cineva că nu a semnat nu ştiu ce chemare cum se face în general, că tot sunt chemări din partea PSD, că au fost amendamente, că unul şi-a retras amendamentul. Adevărul este foarte clar: dacă se dorea ca acest drum să se facă se făcea. Mă întreb: cine are majoritatea în toate comisiile alea? Majoritatea clară în comisii, măcar să ajungă la votul final, este a PSD, împreună cu UNPR şi cu ce mai au ei acolo. Dacă se dorea să se facă drumul nu se găseau tot felul de scuze. Putea să treacă de mama comisiilor şi prin vot să fie singurul amendament aprobat şi pentru Moldova. În rest, poveşti...", a spus Cătălin Flutur.

 

Spune-ne opinia ta