Catalin Flutur: “Am primit o adresa scurta de la domnul Macaleti care spunea ca el, pe 1 iunie, coloreaza cu creta in parc”

Catalin Flutur: “Am primit o adresa scurta de la domnul Macaleti care spunea ca el, pe 1 iunie, coloreaza cu creta in parc”
Primarul Catalin Flutur sustine ca a primit o adresa din partea deputatului PSD Costica Macaleti care, in numele organizatiei de tineret a PSD, a informat Primaria Botosani ca pe data de 1 iunie, de Ziua Copilului, vor colora cu creta in Parcul “Mihai Eminescu".

“Toata lumea este binevenita sa faca astfel de actiuni, dar cu o respectare a minimelor conditii. Astazi (n.r. vineri) am primit o adresa scurta de la domnul Macaleti, care spunea ca el, pe 1 iunie, coloreaza cu creta in parc, ca de fapt organizatia de tineret va colora. Bun, nu ar fi nicio problema. Nu s-a intamplat niciodata pana acum, orice actiune a fost organizata de orice partid politic din Botosani sa solicite ceva, de la pichetarea sediului PDL si nu stiu cate din demonstratii, sa primeasca un aviz negativ. Le-am dat avizul fara niciun fel de problema. Si acum au primit un acord, pentru ca asa este legal, un acord pe care nu l-au cerut de fapt. Noi pe adresa respectiva am dat acordul, dar ei au cerut “sa coloram"", a spus primarul Catalin Flutur.

Edilul sef al municipiului a anuntat ca pe 1 iunie si organizatia de femei a PDL, impreuna cu cei care detin functii in Colegii vor imparti cadouri celor mici atat in Parcul “Mihai Eminescu", dar si la Dorohoi si in alte localitati din judet. De asemenea, copiii vor avea acces gratuit la obiectivele si spatiile de joaca aflate in parc si care sunt in administrarea municipalitatii.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
59

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...

Pompieri chemați în ajutor pentru a salva o pisică dintr-o fântână! (foto, video)

astăzi, 19:50
132

Intervenție specială a pompierilor botoșăneni, sâmbătă după-amiază. Salvatorii au fost solicitați să intervină în zona de case de la Hudum pentru a salva o pisică dintr-o f&aci...

Ana Maria Furtună a dispărut de la domiciliu de trei zile, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 19:38
132

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere de 31 de ani  din satul și comuna Hilișeu Horia, care a părăsit domiciliul la data de 15 mai a.c.,  ...