Cătălin Flutur a părăsit sediul DNA! Vezi ce a declarat! FOTO, VIDEO

Mai puțin de un sfert de oră a petrecut fostul primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, în sediul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Suceava.

La ieșire, Flutur a declarat că nu este acuzat de nimic. Procurorii i-au adresat acestuia mai multe întrebări legate de contractul de conseciune a unei teren la Hotelul Belvedere.

“Semnam toate contractele de concesiune, e logic să fie și semnătura mea. E vorba de contractul de concesiune cu Belvedere. O să văd ce e cu el. Nu sunt acuzat de nimic. A fost o întrebare, eu nu știu contractul, că sunt mii de contracte", a declarat Cătălin Flutur.

Procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Suceava al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au solicitat, în urmă cu câteva zile, mai multe documente de la Primăria Botoșani, privitoare la un contract de concesiune ce vizează o suprafață de teren de pe Bulevardul Mihai Eminescu.

Este vorba despre un teren care a fost preluat prin concesiune de societatea care administrează restaurantul Belvedere, concesiunea privind fosta alee pietonală de lângă Liceul de Artă "Ştefan Luchian", care făcea legătura între cele două tronsoane ale străzii Maxim Gorki. Contractul a fost semnat pe două perioade distincte.

O dată a fost încheiat în anul 2009, pe perioada construcției hotelului, iar din anul 2012 a devenit permanent, pentru amenajarea unei parcări la respectivul obiectiv. Suma plătită pentru respectivul teren este de 6 lei/an/mp.

Procurorii fac verificări acum în ceea ce privește legalitatea concesionării spațiului respectiv, existând unele suspiciuni în acest sens. 






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Controale ale polițiștilor de la Imigrări pe tot teritoriul județului: Ce nereguli au descoperit!

astăzi, 17:15

În perioada 3 – 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări au desfășurat patru acțiuni în Județul Botoșani, dintre care trei au fost efe...

Minor suspect de furt, prins de un jandarm botoșănean!

astăzi, 15:37

În această dimineață, un jandarm aflat în timpul liber a observat, în zona Centrului Vechi din municipiul Botoșani, un băiat în vârstă de aproximativ 15 ani, cu dom...

Sute de locuri de muncă vacante pentru botoșănenii cu studii medii!

astăzi, 15:15

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante,  la data de 14.10.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de M...