Catalin Buhaianu, multumit de activitatea sefilor de la ISJ si APIA

Catalin Buhaianu, multumit de activitatea sefilor de la ISJ si APIA

 CATALIN BUHAIANU  

Deputatul Catalin Buhaianu, care este si vicepresedintele organizatiei judetene a PDL, sustine ca o evaluare corecta a sefilor de deconcentrate o vor putea face membrii departamentelor din cadrul partidului, pentru ca fiind specialisti pe diferite domenii, ei cunosc cel mai bine cum trebuie sa se deruleze activitatea intr-o anumita institutie.

Buhaianu nu crede ca la finalul evaluarii vor fi directori care sa plece acasa, dat fiind ca o analiza atenta a acestora a fost facuta in momentul in care au fost sustinuti sa acceada pe anumite functii.

“Au avut loc cateva discutii in cadrul departamentelor partidului si, personal, cred ca rolul lor este unul foarte important. In functie de ce propuneri vin din cadrul departamentelor, eu cred ca acolo trebuie sa existe o procedura clara de evaluare. In rest, nu cred ca 5 sau 6 oameni pot sa-si exprime un punct de vedere corect referitor la activitatea directorilor de deconcentrate, avand in vedere ca din punct de vedere profesional sunt putini dintre noi care stim cu adevarat ce face pentru sistem, iar singurul organism abilitat, care cunoaste cu adevarat problematica posturilor, indeplinirea atributiilor din fisa postului este departamentul, pentru ca acolo sunt specialistii din agricultura, educatie, sanatate care pot evalua corect activitatea unui director care reprezinta institutia, Guvernul si partidul in relatia cu cetatenii si cu sistemul", a declarat vicepresedintele PDL.

Deputatul Catalin Buhaianu considera ca directorii PDL si-au facut treaba, dand ca si exemplu pe inspectorul general al ISJ, Ada Macovei si pe directorul Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura, Ion Constantin.

“Eu nu cred ca trebuie privita aceasta evaluare doar din perspectiva unor schimbari de oameni pe functii, de dragul de a schimba. Personal, am sustinut anumiti colegi, pe anumite functii, cum este la ISJ, doamna Ada Macovei si eu cred ca are o activitate foarte, foarte buna, cu foarte multe fonduri europene atrase, cu rezolvarea problematicii sistemului, cu eliminearea spagilor, cu transparenta la titularizare si suplinire si in relatii foarte buna cu sindicatele. Daca vorbim de APIA sau de alte instituii, unde eu stiu, mai sunt nemultumiri, repet am parerea mea vizavi de starea de nemultumire a unor colegi de-ai nostri, dar raman la ideea ca fiecare om odata acordata increderea partidului si eu cred ca majoritatea dintre ei, daca nu chiar toti, si-au facut treaba", a adaugat Buhaianu.

Deputatul crede ca la un anumit interval de timp, fiecare membru al partidului, indiferent de functia pe care o detine, ar trebui sa isi faca o autevaluare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
4

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...

LOC DE DAT CU… EPIGRAMA (299)

astăzi, 08:10
9

Georgică MANOLE: “CU, DE, LA, ÎN, PE, PRIN, SUB, CĂTRE,CONTRA... CĂRȚILOR EPIGRAMIȘTILOR” (Volumul I, Editura Stef, Iași, 2024)Îndelung așteptată, cartea lui Ge...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Iason şi Sosipatru; Sf. Mc. Maxim, Cvintilian şi Dadas din Ozovia

astăzi, 08:00
12

Intrarea triumfală a Mântuitorului în Ierusalim pregătea biruinţa Sa asupra morţii şi deschiderea drumului de mântuire către Ierusalimul ceresc, pentru toţi cei ce aveau să c...