Catalin Buhaianu: “Domnul Turcanu nu face decat gafe care nu il onoreaza nici macar din postura de posibil candidat la CJ”

Catalin Buhaianu: “Domnul Turcanu nu face decat gafe care nu il onoreaza nici macar din postura de posibil candidat la CJ”

 Catalin Buhaianu  

Deputatul Catalin Buhaianu l-a pus la zid pe colegul sau de Parlament, Florin Turcanu, vizavi de declaratiile pe care acesta le-a facut in cadrul unei conferinte de presa despre faptul ca cetatenii judetului nu ar sti cu ce se ocupa Consiliul Judetean.

“Vreau sa ii amintesc domnului Turcanu faptul ca in perioada iulie-decembrie 2008 era vicepresedinte al Consiliului Judetean. Poate din acel moment populatia din judetul Botosani nu stia faptul ca exista Consiliului Judetean sau poate datorita activitatii domniei sale. Declaratia domnului Turcanu nu face altceva decat sa confirme inca o dată faptul ca este o persoana iresponsabila si in populismul de care da dovada si in euforia sentimentului ca va fi 100% viitorul presedinte al Consiliului Judetean, nu face decat gafe care nu il onoreaza nici macar din postura de posibil candidat. De ce Consiliul Judetean nu a facut nimic pentru agentii economici, sau vine domnia sa cu tot felul de propuneri aberante. Vreau sa-i reamintesc domnului Turcanu ca, in momentul in care era vicepresedinte la Consiliul Judetean, nu a facut niciun demers in acest sens. Domnul Turcanu nu stie ca Botosaniul nu este al treilea judet ca luciu de apa, ci este al doilea judet din tara ca luciu de apa. Un alt aspect pe care domnul Turcanu ar trebui sa il citeasca in geografie", a spus deputatul Catalin Buhaianu.

Acesta il acuza pe Florin Turcanu ca isi atribuie, in timpul vizitelor prin judet, meritul acordarii subventiilor din agricultura si le spune cetatenilor ca primesc bani datorita interventiilor sale.

“Face vizite in judet cu ocazia lansarii candidaturii sale la functia de presedinte al Consiliului Judetean si in vizitele domniei sale in judet prezinta cetatenilor faptul ca domnia sa se implica in acordarea suvbentiilor in agricultura. Vreau sa ii reamintesc ca Guvernul Romaniei, prin institutia numita APIA, gestioneaza aceste fonduri si aceste subventii. Cred ca Guvernul nu cunoaste nicio persoana de genul domnului Florin Turcanu, care este implicat activ in acordarea subventiilor in agricultura", a conchis Catalin Buhaianu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dan Șlincu: „PSD la guvernare este garanția creșterii veniturilor pentru toate categoriile de populație”

astăzi, 08:13

„PSD la guvernare este garanția creșterii veniturilor pentru cei care muncesc sau au muncit o viață. Emiterea Hotărârii de Guvern prin care se aprobă creșterea salariului minim la 4...

Propunerea care ar schimba sistemul medical de stat: Angajări pe perioadă determinată, evaluări ca la privat!

astăzi, 07:58

Prof.univ.dr Diana Păun propune ca sistemul angajărilor la stat să fie schimbat. Aceasta a făcut referire cu precădere la modul în care sunt angajaţi medicii în spitalele de stat din...

Povestea misterioaselor catacombe de sub orașul Botoșani!

astăzi, 07:29

Orice botoșănean trecut de 50 de ani a auzit cu siguranță de legenda catacombelor de sub oraș. Unii se laudă că le-au și văzut sau ajuns măcar într-o anumită zonă a acestora. De a...