Catalin Buhaianu: “Cei de la USL de ce nu au creat locuri de munca si nu au atras investitii pana acum, pentru a intra in campanie cu realizari?”

Catalin Buhaianu: “Cei de la USL de ce nu au creat locuri de munca si nu au atras investitii pana acum, pentru a intra in campanie cu realizari?”

 Catalin Buhaianu  

Deputatul Catalin Buhaianu sustine ca locurile de munca si investitiile pe care le promit cei de la USL ar fi trebuit facute inainte de alegerile locale, astfel incat acestia sa vina cu ceva concret in campania electorala. Democrat-liberalul considera ca prin aceest gen de declaratii, opozitia da dovada de demogogie si populism.

“Pentru a nu ramane doar simple declaratii, as vrea sa mi se explice personal, public, care sunt acele probleme cu care s-au confruntat in relatia cu Primaria Botosani si de ce nu fac acest lucru acum sau de ce nu fac acest lucru pana acum, pentru a intra in campanie cu niste realizari concrete? De ce considera ca venind la Primarie vor putea rezolva aceste probleme? Care sunt acele parghii de care au neaparat nevoie? Oare nu setea de putere? Pentru ca altfel intram intr-o zona periculoasa si nu as vrea ca in 2012 sa intram intr-o campanie de populism si demagogie, de lucruri spuse cu voce tare, dar neadevarate si in discordanta cu realitatea", a spus Catalin Buhaianu.

Democrat-liberalul vrea ca liberalii si social-democratii sa spuna ce piedici a pus Primaria Botosani in crearea locurilor de munca si in atragerea investiilor.

“Candidatii de la alianta socialista reclama faptul ca vor aduce investitii in Botosani, de ordinul sutelor de milioane de euro si vor crea mii de locuri de munca. Vreau sa pun o intrebare intregului spectru politic la opozitie. Sa ne spuna care sunt piedicile pe care Primaria Botosani le-a pus pana in acest moment in ceea ce priveste atragerea asa ziselor investitii de sute de milioane de euro si care sunt piedicile pe care Primaria Botosani le-a pus in ceea ce priveste crearea de locuri de munca. Vreau sa explice care sunt acele probleme cu care s-au confruntat in relatia cu Primaria Botosani", a mentionat Buhaianu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
23

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
33

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
74

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...