Cat ne costa sa facem sport in Botosani?

Cat ne costa sa facem sport in Botosani?

 Sala Polivalenta Elisabeta Lipa  

De circa doua saptamani, Sala Polivalenta si-a deschis usile pentru botosanenii interesati de sport.

Conducerea Serviciului de Administrare Baze Sportive si Zone Agrement din cadrul Primariei Botosani lucreaza in momentul de fata la o strategie de promovare a Salii Polivalente Elisabeta Lipa, inaugurata anul trecut.

Lucram la o strategie de promovare, materiale publicitare ca sa se obisnuiasca lumea ca exista o sala de sport in municipiu. Inca nu sunt obisnuiti cu genul acesta de abordare. La tenis avem zece mese, iar in sala mare se poate practica fotbal, baschet, volei. Programul este de la 8-22. Deocamdata avem cam 10-15 solicitari pe zi, a precizat Eugen Turcanu, seful Serviciului de Administrare Baze Sportive si Zone Agrement din cadrul Primariei Botosani.

In ce priveste tarifele practicate la sala, botosanenii trebuie sa scoata din buzunar 200 lei pentru o ora de sport de agrement.

Cluburile sportive pot inchiria sala cu 100 lei ora, dar daca inchiriaza minimum 8 ore, pretul coboara la 70 lei ora.

La tenis de masa, tariful este de 10 lei ora si in acest caz, administratorii acordand reduceri in cazul abonamentelor.

Astfel, pentru 12 ore, tariful este de 96 lei/luna, iar pentru 2 ore de 168 lei.

Intentionam in perioada urmatoare sa trimitem mape promotionale de prezentare la toate federatiile din Romania, organizatorii de evenimente, targuri, sa infiintam site-ul institutiei. Incercam sa atragem clienti, a mai adaugat Eugen Turcanu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
8

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
38

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
73

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...