Capra cu trei iezi, duminica, la Teatrul Vasilache

Capra cu trei iezi, duminica, la Teatrul Vasilache
Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache va invita duminica sa vizionati spectacolul Capra cu trei iezi, dramatizare dupa Ion Creanga, de Eugenia Dumitru, regia Gabriela Nistorica. Botosanenii sunt asteptati duminica, la ora 11.00 sau la ora 12.30.

Cine nu-si doreste sa vada spectacolul Capra cu trei iezi? Ce copil nu a auzit aceasta poveste de la parinti sau bunici?

Celebra poveste a lui Ion Creanga a fost montata la Teatrul Vasilache in anul 1992, in regia Gabrielei Nistorica si scenografia lui Mihai Pastramagiu.

Timp de 17 ani, piesa a fost pastrata in repertoriul teatrului si face parte din spectacolele de colectie. Vocile de pe banda inregistrata apartin si unor actori care sunt pensionari, de aceea spectacolul s-a reluat cu o alta distributie.

- Capra: (voce) Gabriela Nistorica, (manuire) Ibica Leonte
- Iedul mare: Mihaela Nistorica
- Iedul mijlociu: (voce) Liliana Postolache, (manuire) Mihaela Stempel
- Iedul mic: (voce) Gabriela Nistorica, (manuire) Aurica Dobrescu
- Lupul: (voce) Alexandru Bruma, (manuire) Claudiu Galateanu
- Ursul: (voce) Sergiu Grigore, (manuire) Valentin Ligi

Spectacolul se joaca la paravan, cu papusi wayang, iar textul este presarat cu arhaismele folosite de autor. Scenariul de Eugenia Dumitru.

Daca doriti sa aflati spectacolele duminicale, trimiteti mesaje pe adresa teatrulvasilache@yahoo.com

Rezervari la telefon - de luni pana vineri - 0231514353 sau 0756084651
si la adresa teatrulvasilache@yahoo.com.
Pret bilet 5 lei
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Moarte cruntă pentru un șofer român în Belgia, chiar sub ochii soției. Cineva a aruncat un capac de canalizare în cabina TIR-ului!

astăzi, 12:35
292

Șoferul român de TIR a fost victima unui act șocant de violență petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 11 mai 2024, când cabina sa a fost lovită de un capac de cana...

Incendiu uriaș la Salcea, populația avertizată prin RoAlert și sfătuită să evite zona! (Foto, Video)

astăzi, 11:25
2205

Focul a izbucnit la o hală a unui operator economic, care are ca activitatea producția de tâmplărie PVC.Fum negru deasupra orașului Salcea. În acest moment intervin pompierii milit...

Carol, copilul din Botoșani care cucerește scena și ringul de dans! (Video)

astăzi, 11:04
178

În cadrul Top Child Performance, Carol este propus la Premiul special pentru cea mai frumoasă evoluție în muzică ușoară și performanță în dans sportiv.Ieremciuc Carol And...