Cantaretul George Michael, arestat din nou dupa ce a provocat un accident de masina

Cantaretul George Michael a fost arestat vineri seara, dupa ce masina sa s-a ciocnit cu un camion pe o autostrada din sudul Angliei, informeaza SkyNews.

Artistul isi recapatase recent carnetul de sofer, deoarece in 2007 a fost descoperit conducand sub influenta drogurilor.

Potrivit informatiilor, masina sa, un Land Rover argintiu in valoare de 80.000 de lire sterline, a fost avariata in urma accidentului petrecut pe A34 in apropiere de Newbury (Berkshire).

The Sun scrie ca cei aflati in apropierea accidentului s-au temut ca artistul "a murit, dupa ce a stat in masina lovita timp de 10 minute". Artistul, care are 46 de ani, tocmai isi recapatase carnetul de sofer si dreptul de a conduce. In 2007, permisul sau fusese suspendat pentru doi ani, dupa ce a fost descoperit drogat la volanul masinii sale.

De asemenea, in mai 2004, aflat la volanul unei masini BMW, el s-a lovit de balustradele de pe autostrada A40, in Acton. Vineri seara, Michael a fost retinut de politisti, care suspectau faptul ca artistul conducea baut sau sub influenta drogurilor. El a fost dus la o sectie de politie, insa a fost eliberat dupa cinci ore, fara sa fie acuzat.

Soferul camionului a declarat ca artistul "parea complet dezorientat, ca si cum habar n-avea ce se intampla... Zicea continuu ca ii e frica sa nu ajunga la inchisoare". Potrivit soferului, masina 4X4 condusa de cantaret a mers in zig-zag pe autostrada inainte de a se lovi "cu putere" de el.

 

Sursa: Hotnews.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...