Candidatii USL si-au atacat contracandidatii la Primarie si CJ: "Unde a fost domnul Flutur cand le-a fost greu botosanenilor?"

Candidatii USL si-au atacat contracandidatii la Primarie si CJ: "Unde a fost domnul Flutur cand le-a fost greu botosanenilor?"
Atac dur la adresa primarului Catalin Flutur si a presedintelui CJ, Mihai Tabuleac, din partea contracandidatilor USL la Primaria Botosani si Consiliul Judetean!

Ovidiu Portariuc, reprezentantul USL, nu a pierdut prilejul de a promite botosanenilor locuri de munca, sustinand totodata ca echipa cu care vine,  de manageri si  tehnicieni, vor sti sa creeze locuri de munca, “pentru ca vin din economia reala. Portariu a mai promis ca va reinfiinta corpul de control la primarie, ca va rezilia contractul cu firma de ridicat masini si ca va crea facilitati pentru romanii care sa intorc sa investeasca acasa.

"Trebuie sa dam orasului o directie pe care, din pacate, nu a avut-o niciodata, iar aceasta directie trebuie sa duca la rezolvarea principalelor probleme de pe agenda botosanenilor, locuri de munca, locuri de munca si inca o data locuri de munca. In cei 8 ani cat a fost primar nu l-am auzit prea des pe domnul Flutur sa vorbeacsa despre locuri de munca. A spus ceva anul trecut, a spus ca locurile de munca nu sunt in fisa postului de primar, deci puteti sa suferiti cat vreti, sa stati in somaj cat va mai tine statul, puteti sa treceti prin cele mai grele momente, nu e treaba domnului Flutur. Dansul se ocupa foarte eficient de borduri si de panselute. Si a mai spus ceva domnul Flutur, a spus ca sunt o multime de locuri de munca, dar ca dumneavoastra nu vreti sa munciti. Bine ca munceste domnul viceprimar Ghiorghita si toata gasca din jurul domnului Flutur. Se pricep la panselute de zeci de milioane, la borduri de alte zeci de milioane, la ridicat masini de alte zeci de milioane, pentru a lua banii din buzunarele dumneavoastra. Se poate numi primar cel care nu se ocupa de principala problema a comunitatii sale? Unde a fost domnul Flutur cand le-a fost greu botosanenilor? Va spun eu: la mese si ospaturi cu domnul Boc si doamna Udrea", a spus Ovidiu Portariuc in discursul sau.

Turcanu: "Au transformat municipiul si judetul Botosani in groapa de gunoi a orasului Suceava"

La randul sau, liberalul Florin Turcanu, candidatul USL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Botosani, si-a manifestat increderea ca pe 10 iunie va castiga alegerile "atat la presedintia Consiliului Judetean, cat si la Primaria resedinta de judet, cat si cel putin 60 de primarii din judetul Botosani". Atacul lui Turcanu s-a indreptat asupra actualului presedinte CJ, Mihai Tabuleac, dar si asupra primarului Catalin Flutur.

"Botosanenii au fost dezamagiti de PDL-isti. Ma uitam cum presedintele Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, radea, cand Flutur vroia sa desfiinteze judetul Botosani. Vroiau sa desfiinteze judetul si el se amuza si radea, asta este, mergem la Suceava. Si acum isi doreste inca un mandat la conducerea judetului. Sa ii fie rusine pentru acest lucru. Domnul Catalin Flutur, impreuna cu Mihai Tabuleac, au transformat municipiul si judetul Botosani in groapa de gunoi a orasului Suceava. Acesti oameni care construiesc vile si pensiuni la Putna, ei care sa gandesc sa plece la Suceava dupa ce vor fura Botosaniul, vor pleca dupa 10 iunie acolo unde trebuie sa mearga. Au furat judetul si trebuie sa plateasca pentru asta", a spus Florin Turcanu.

Deputatul liberal a tinut sa precizeze ca va promova "oameni tehnocrati pentru posturile din judetul Botosani", dar si ca va avea in vedere situatia drumurilor din judet. 

"Am doar 39 de ani. Poate am fost criticat, nu am si nici nu o sa am niciodata pretentia ca am fost si voi fi eu cel mai bun. Am avut si voi avea intotdeuana o echipa in spatele meu cu care m-am consultat, o sa ma consult si o sa vedeti ca vom promova oameni specialisti, oameni tehnocrati pentru posturile din judetul Botosani si atunci veti vedea ca vom conduce judetul in binele botosanenilor", a conchis Turcanu.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Propunere a Ministerului Educației: Cursuri de prim-ajutor pentru personalul didactic din școli, grădinițe și creșe!

astăzi, 13:11
6

Personalul didactic al unităților de învățământ va fi instruit cu noțiuni de prim-ajutor, în cadrul unor cursuri de specialitate, propune Ministerul Sănătății în proi...

„Reinventing poetry”, proiectul care aduce arta și moda la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:13
37

Proiectul de artă și modă aduce în lumina reflectoarelor fashion designeri, artiști și creatori de frumos, cu toții animați de aceeași provocare, tema comună a acestei ediții fiind &bd...

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
51

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...