Când stăpânul nu-i acasă...

Un dorohoian a avut surpriza să constate că din locuinţa sa din municipiul Botoşani lipseşte... maşina de spălat! Din fericire, oamenii legii au reuşit să dea de urma hoţilor, care intraseră în apartament prin escaladarea balconului, şi să recupereze bunul casnic.

Un bărbat de 68 ani, din municipiul Dorohoi, a sesizat, miercuri, poliţiştii cu privire la faptul că, în perioada 01 - 29.04.2015, persoane  necunoscute au pătruns, prin escaladarea balconului, în apartamentul său din municipiul Botoșani, de unde au sustras o mașină de spălat, cauzându-i un prejudiciu de 1.100 lei.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, au fost identificaţi B. D., de 22 de ani, şi I. A., de 20 de ani, ambii din municipiul Botoșani, ca fiind principalii bănuiţi de comiterea faptei reclamate.

Prejudiciul a fost recuperat, în cauză fiind întocmite acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

Friday, 4 October 2024

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

Friday, 4 October 2024

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

Friday, 4 October 2024

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...