Cand doi se cearta... castiga altii - Licitatiile pentru drumurile judetene, contestate din nou!

Cand doi se cearta... castiga altii - Licitatiile pentru drumurile judetene, contestate din nou!
Bucuria lui Contac, dupa ce firma Transporturi Auto a reusit sa intoarca licitatiile pentru modernizarea drumurilor judetene in favoarea sa, nu pare sa fie de lunga durata.

Reamintim ca, la inceputul acestei saptamani, Comisia Nationala de Solutionare a Contestatiilor a anuntat ca, dupa ce initial Tehnic Asist castigase toate cele trei licitatii pentru drumurile judetene vizate pentru reabilitare si modernizare, au fost admise contestatiile depuse de Transporturi Auto, astfel ca Tehnic Asist urma sa preia doar lucrarile pentru drumul de la Lozna, cele de la Mihalaseni si Vorona revenind firmei Transporturi Auto.

Astazi trebuia semnat contractul pentru drumul de la Vorona, numai ca administratia judeteana a fost instiintata ca s-au depus alte contestatii, pentru toate cele trei drumuri judetene.

Firmele care au facut contestatii sunt din Bacau, care a depus contestatie pentru drumul de la Vorona,  si din Galati, care a contestat licitatiile pentru celelalte doua drumuri - Lozna si Mihalaseni, motivul principal al demersurilor fiind acela ca ofertele s-au adjudecat pentru un pret mult prea mic.

Prin urmare, se reia procedura de transmitere a contestatiilor la Bucuresti, la Comisia Nationala de Solutionare a Contestatiilor.

Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Mihai Tabuleac, considera ca motivele precizate in contestatii nu sunt intemeiate. Mai mult, acestea nu fac decat sa intarzie lucrarile, pentru ca firmele din afara nu au niciun interes sa actioneze pentru binele judetului Botosani.
 

"Am citit contestatiile. Din punctul meu de vedere, nu reprezinta decat gesturi de a incurca lucrurile. Pentru ca eu ii inteleg, la urma urmei, ca cei din Bacau sau Galati nu prea au interes in ceea ce priveste efectuarea investiilor in judetul Botosani. De vreme ce legea le da voie sa se joace, ei se joaca", a declarat presedintele CJ Botosani, Mihai Tabuleac.  
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
291

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
504

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
149

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...