Când ar putea începe construcţia parcului industrial de la Bucecea

Când ar putea începe construcţia parcului industrial de la Bucecea

 Terenurile fostei fabrici de zahar  

Şefii Consiliului Judeţean sunt încântaţi de terenul de la Bucecea, pe care a funcţionat fosta fabrică de zahăr, preluat de curând de administraţia locală de acolo.

Reprezentanţii administraţiei publice judeţene speră ca în cel mai scurt timp să bată palma cu cei de la Primăria Bucecea, pentru ca la începutul anului viitor să se înceapă construcţia parcului industrial.

“Am fost la faţa locului şi am constatat că terenul este în regulă, are accesele prevăzute de legislaţie, la drumul judeţean, la drumul naţional, e liber de sarcini, suprafaţa corespunde. Cea mai mare probabilitate este că vom merge mai departe cu societatea Parc Industrial. Următorul pas înseamnă documentaţie, proiectare şi lucru efectiv sper la anul. Sper ca undeva în primăvară să fim cu utilajele în parcul industrial", a declarat Radu Judele, administratorul public al judeţului.

Primăria Orașului Bucecea a cumpărat întreaga suprafață de teren pe care a funcționat fabrica de zahăr “Siretul", care și-a închis porțile imediat după anul 2000. 75.000 de euro a plătit administrația publică locală pentru această proprietate, care se întinde pe 27 de hectare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...