Campionii au ales un hotel campion, Complex Rediu

Echipa de fotbal CFR Cluj, campioana României în 2019 a ajuns la Botoșani, Dan Petrescu preferând Complexul Rediu că bază de cazare după ce și FC Botoșani a stat o luna aici în cantonament.

 

Campionii au ales un hotel campion, Complex Rediu

Vineri seară fotbaliștii de la CFR Cluj s-au cazat la Rediu, unitate care s-a situat pentru a două oară și în 2019 pe Locul I în Topul Județean al Firmelor la cele mai bune restaurante din Botoșani, top organizat în fiecare an de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Botoșani.

Clujenii sunt prezenți pentru meciul cu FC Botoșani.

Luxul, calitatea, spațiul generos și cadrul natural oferite de Hotel & Restaurant Rediu dar și deosebitele produse ale restaurantului au asigurat confortul sportivilor, echipa Rediu fiind foarte exigentă cu respectarea tuturor normelor de igienă și protecție împotriva Coronavirus și printre puținele unități hoteliere din Botoșani unde nu au fost cazate persoane carantinate, preferându-se astfel siguranța maximă pentru clienții complexului.

Hotel Rediu este pregătit să primească și delegațiile celor mai renumite echipe din Europa, îndeplinind toate cerințele.

Events contact : 0755 034 555 / 0754 365 732

Hotel contact : 0231 517 132

www.hotel-rediu.ro

<Facebook: ComplexRediu



 
















(P).

 

 

 

Spune-ne opinia ta