Campanu a fugit de Turcanu, a dat peste Domonco!

Campanu a fugit de Turcanu, a dat peste Domonco!

 IOAN DOMONCO  

"In niciun caz nu va fi presedinte, pentru ca eu am fost ales pe aceasta functie", spune Domonco despre Campanu, oferindu-i acestuia cel mult un post de vicepresedinte.

Liviu Campanu a demisionat din PNL in urma unui sir de neintelegeri cu Florin Turcanu. A activat ca independent, apoi a devenit membru fondator al UNPR, de unde a demisionat, pentru ca ieri sa anunte ca se reinscrie in formatiunea condusa la centru de Gabriel Oprea.

La Botosani, in fruntea UNPR se afla dorohoianul Ioan Domonco, un fost social-democrat care a facut multe zile negre organizatiei PSD Botosani, acesta fiind cunoscut prin consecventa cu care si-a manifestat intentiile de a candida pe functiile importante, inclusiv pe cea ocupata la un moment dat de Ion Iliescu, la nivel central.

De altfel, astazi, la doar o zi de la anuntul lui Liviu Campanu, Ioan Domonco precizeaza ca senatorul nu ar putea fi decat vicepresedinte al organizatiei judetene a UNPR Botosani.

Domonco spune ca una dintre persoanele care ocupa un post de vicepresedinte s-a retras, refuzand insa sa spuna despre cine este vorba. Presedintele UNPR Botosani exclude ca Liviu Campanu sa preia sefia UNPR Botosani, in conditiile in care filiala deja are un presedinte, ales in luna decembrie a anului trecut.
 
"Vom proceda la Adunarea Biroului Permanent si se va stabili ce functie va avea domnul Campanu in cadrul organizatiei UNPR Botosani. In niciun caz nu va fi presedinte, pentru ca eu am fost ales pe aceasta functie, iar dumnealui daca vroia sa fie presedinte trebuia sa se prezinte la conferinta de alageri. Nu a fost o surpriza reintoarcerea lui in partid, pentru ca dumnealui a lasat de inteles ca vrea acest lucru", a declarat Ioan Domonco, presedintele organizatiei judetene UNPR Botosani.

Declaratiile lui Domonco vin dupa ce Constantin Contac, unul dintre sustinatorii UNPR la Botosani, a precizat ca Liviu Campanu va primi o functie in organizatia judeteana a UNPR Botosani, urmand ca membrii Biroului Permanent Judetean sa stabileasca ce functie i se va oferi.

Senatorul Liviu Campanu a anuntat miercuri ca se reinscrie in formatiunea pe care a condus-o de pe pozitia de vicepresedinte la nivel national, pana in octombrie anul trecut.
 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani se află sub atenționare de Cod Galben. Sfaturile pompierilor!

astăzi, 10:06
367

Astăzi, începând cu ora 10.00 și până la ora 23.00, meteorologii anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată.În intervalul menționat, vor fi perioade cu in...

Comuna din Botoșani care își cinstește valorile: Distincții pentru sportivi și artiști, un mare campion a devenit Cetățean de Onoare! (Foto)

astăzi, 09:44
217

La inițiativa primarului Marian Luchian, Consiliul Local și Primăria Hlipiceni au acordat Titlul de Cetățean de Onoare lui Romeo Gontineac, fost jucător profesionist de rugby, de trei ori campio...

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
107

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...