Campanie a politistilor, impotriva traversarii prin loc nepermis! FOTO, VIDEO

Campanie a politistilor, impotriva traversarii prin loc nepermis! FOTO, VIDEO
Dupa cum demonstreaza si statisticile Politiei Rutiere, trecerea pietonilor prin locuri interzise este principala cauza a accidentelor rutiere la nivel urban si a doua la nivel national, iar dintre victimele inregistrate in urma accidentelor rutiere, peste jumatate sunt pietoni sau biciclisti.

Politia Rutiera Botosani deruleaza in aceste zile o campanie de informare a botosanenilor pentru a realiza ca traversarea unei strazi prin loc nepermis este principala cauza a accidentelor grave.

Agentii rutieri au impartit flayere pe principalele artere ale municipiului Botosani.

"Avand in vede ca indisciplina pietonala reprezinta o adevarata problema la nivelul intregii tari, iar in judetul Botosani este principala cauaza a accidentelor grave, la nivel national a fost initiata aceasta campanie de prevenire, pentru a determina pietonii sa contientizeze cat este de important sa traverseze prin prin locuri permise.", a declarat Ionut Apostol, purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Botosani.



Daca unii pietoni s-au revoltat pe faptul ca soferii nu le acorda prioritate pe trecerea de pietoni, altii au precizat ca si pietonii trebuie sa se asigure, nu doar soferii.

"Si pietonii sunt de vina, nu numai soferii. Daca ar fi campaniile astea mai dese ar fi si soferii mai atenti, dar si pietonii", a spus un barbat care a traversat pe trecerea de pietoni de la Piata Mare.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
289

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
313

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
312

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....