Campania Artistii pentru artisti, la Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache Botosani!

Campania Artistii pentru artisti, la Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache Botosani!

 TEATRUL PENTRU COPII SI TINERET VASILACHE BOTOSANI  

Vineri sunteti invitati la Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache Botosani!

Chiar daca nu e sambata si nici duminica, dupa cum v-au obisnuit actorii de la Vasilache, pe scena Teatrului se va juca spectacolul Trimiteti Moartea in vacanta.

"De Ziua Mondiala a Teatrului, 27 Martie, vom prezenta la Teatrul Vasilache spectacolul TRIMITETI MOARTEA IN VACANTA. Am raspuns astfel invitatiei adresata de Ion Caramitru, presedintele UNITER, de a participa la Campania Artistii pentru artisti, Campanie ce se desfasoara din 2002 in fiecare an, cu scopul sensibilizarii opiniei publice in vederea strangerii de fonduri pentru artistii varstnici cu probleme de sanatate din toata tara. Anul trecut au beneficiat de aceasta Campanie si actorii pensionari de la cele doua teatre botosanene", a precizat Marius Rogojinschi, director al Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache.

Detalii despre campanie vor fi oferite publicului chiar inaintea spectacolului, moment in care se va da citire si mesajului national transmis de Ion Caramitru, dar si celui international, transmis de profesor, regizor si scriitor Augusto Boal, pentru Ziua Mondiala a Teatrului.

In acest an, spectacolul de caritate al Campaniei Artistii pentru artisti este LA LILIECI CU MARIN SORESCU, la care au participat artistii Mircea Albulescu, Victor Rebengiuc, Virgil Ogasanu, Dorel Visan, George Mihaita, Ion Caramitru, Valentin Mihali, Romanita Ionescu si Tudor Gheorghe.

Spectacolul va fi transmis pe TVR Cultural, vineri, 27 martie, ora 20.30, insotit de o dezbatere, anunta Marius Rogojinschi, director al Teatrului Vasilache si, in acelasi timp, membru al Senatului UNITER.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Anastasia: Fata de 13 ani a plecat astăzi de acasă!

astăzi, 20:55

Minora a părăsit domiciliul în această după amiază, fără a preciza unde merge, iar din acel moment nu a mai putut fi contactată și nici nu a luat legătura cu familia. Podariu Anasta...

Ordinul de protecție, neluat în serios de botoșăneni: Încă doi bărbați arestați pentru încălcarea acestuia!

astăzi, 19:50

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta ar fi încălcat ordinal de protecție provizoriu emis de polițiști, la solicitarea soției sale, pentru fapta de violenț...

BLOCADA la Botoșani: Aproximativ 50 de conducători auto au devenit pietoni în weekendul care a trecut!

astăzi, 18:52

Activitățile desfășurate au avut drept scop asigurarea climatului de ordine și siguranță publică, creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea și combaterea traficului și consu...