Camere de supraveghere video HD, montate în mai multe intersecţii din municipiul Botoşani! Vezi unde!

Sistemul de supraveghere video din municipiul Botoşani a fost extins şi în acest an, reprezentanţii Primăriei luând decizia ca în unele intersecţii din oraş să monteze camere High Definition (HD), net superioare calitativ faţă de camerele care au fost montate până acum.

Astfel, au fost montate camere de supraveghere HD în intersecţia dintre Calea Naţională cu Bulevardul Mihai Eminescu (Lidl), I.C.Brătianu cu Eternitatea (Bariera Suliţa), Calea Naţională cu Manoleşti Deal (Electroalfa), Dimitrie Pompeiu cu Doboşari (ANL Cişmea), strada M. Kogălniceanu cu Bucovina, Săvenilor cu Împărat Traian (sensul giratoriu) şi pe locul fostelor sere.

“Spre deosebire de camerele amplasate în anii precedenţi, cele puse în acest an sunt High Definition. Am luat decizia amplasării unui număr mai mic de camere de supraveghere dar de o calitate mult mai bună, astfel încât putem identifica şi numerele de înmatriculare ale maşinilor care trec prin raza de acţiune a camerelor, iar detaliile sunt mult mai concludente şi în acest fel putem ajuta şi Poliţia Municipală şi Poliţia Locală", a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Pentru extinderea sistemului de supraveghere video municipalitatea a cheltuit în acest an aproximativ 100.000 de lei, în această sumă fiind incluse şi cheltuielile cu cablurile şi tot ce înseamnă infrastructură pentru funcţionarea sistemului.

Viceprimarul Cosmin Andrei a precizat că aceste camere s-au dovedit a fi extrem de eficiente, mai ales în activitatea Poliţiei şi a Poliţiei Locale.

 

Spune-ne opinia ta