Beat criţă la volan, a ajuns cu maşina în şanţ!

La volan, cu alcoolemie de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat! Maşina, înmatriculată în Italia dar condusă de un botoşănean, a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului, iar şoferul a scăpat teafăr din "aventura" care ar fi putut avea urmări tragice!

Miercuri, în jurul orei 12.00, Postul de Poliție Cristinești a fost sesizat cu privire la faptul că în şanţul de pe marginea DJ 298, în comuna Cristinești, se află un autoturism înmatriculat în Italia, avariat.

Poliţiştii l-au identificat la fața locului pe E. I., de 48 de ani, din localitatea Baranca, comuna Cristinești, stabilindu-se că bărbatul este conducătorul autovehiculului avariat.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibație alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime, de Ziua Educației: ”Avem copii extrem de talentați, cărora le sunt tăiate aripile din cauza lipsei de oportunități și resurse”

astăzi, 19:29

Liderul PNL Botoșani și președitele ales al Consiliului Județean a transmis un mesaj de Ziua Educației. Redăm integral mesajul lui Valeriu Iftime: ”Avem copii extrem de talentați, c...

CCR a anulat candidatura Dianei Şoşoacă la preşedinţie. Ce se întâmplă cu Mircea Geoană!

astăzi, 18:45

Judecătorii Curţii Constituţionale au dezbătut, sâmbătă, mai multe contestaţii cu privire la candidaturile lui Nicolae Ciucă, Mircea Geoană, Ludovic Orban, Kelemen Hunor şi Dianei Iova...

FC Botoșani – Rapid, mâine de la ora 18:15

astăzi, 17:47

FC Botoșani și Rapid se întâlnesc mâine pe "Municipal", în etapa cu numărul 12 din Superligă. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Rapid! Botoșănenii v...