Camelia Daniliuc, noul director al Centrului Prietenia. "In cazul Hutu, plecam de la prezumtia de nevinovatie", spune Radasanu!

Camelia Daniliuc a devenit, in aceasta dimineata, sefa Centrului Prietenia, in locul Mariei Hutu, care a demisionat luni.

Camelia Daniliuc a fost pana acum asistent social in cadrul Complexului de Servicii comunitare destinate protecţiei copilului.

"Am avut o discutie ieri, la care au participat lideri de sindicat, dar si reprezentanti ai institutiei. Le-am solicitat sa nominalizeze trei persoane care ar putea ocupa acest post. La aproape toti, prima optiune a fost Camelia Daniliuc", a precizat Liviu Radasanu, director executiv al DGASPC Botosani.

Camelia Daniliuc va ocupa postul cu titlu de interimat.

"Deocamdata, posturile sunt blocate. Dar mai devreme sau mai tarziu vom organiza un concurs pentru acest post", a mentionat Radasanu.

Cu privire la Maria Hutu, care a fost amintita in cadrul unui scandal legat de prostitutia in centrele de plasament botosanene, Liviu Radasanu a prefecrat sa nu se antepronunte.

"Plecam de la prezumtia de nevinovatie. Vom vedea daca sunt acte de indisciplina in acest caz", a incheiat seful DGASPC Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesajul prefectului Sorin Cornilă cu ocazia Sărbătorilor Pascale!

astăzi, 12:22
9

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani, a transmis un mesaj pentru botoșăneni cu ocazia Sărbătorilor Pascale.Redăm mai jos mesajul integral: „Dragi botoșăneni,...

Lumina Sfântă, miracol al ortodoxismului, va fi adusă sâmbătă seară de la Ierusalim şi distribuită tuturor parohiilor!

astăzi, 12:06
27

Lumina Sfântă, simbol al Învierii lui Iisus, va fi adusă şi în acest an de la Ierusalim, sâmbătă seara, de către părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul A...

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
122

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...