Cadrele didactice din 22 de scoli ale municipiului Botosani, in a sasea zi de protest!

Cadrele didactice din 22 de scoli ale municipiului Botosani, in a sasea zi de protest!
Cadrele didactice din 22 de scoli din municipiul Botosani sunt asteptate astazi in fata Prefecturii Botosani, pentru a participa la un miting de protest prin care dascalii solicita achitarea salariilor pe luna februarie, conform hotararilor judecatoresti.

Conform informatiilor furnizate de Liviu Axinte, lider sindical LSI, incepand de astazi au initiat forme de protest si profesorii de la Scoala 10 Botosani, astfel ca numarul unitatilor in care elevii nu fac ore a ajuns la 22. Scolilor din municipiul Botosani li s-a adaugat si Scoala Vf. Campului, unde cadrele didactice au anuntat inca de vineri proteste. In schimb, au renuntat la proteste profesorii din Dorohoi.

Profesorii urmeaza sa participe astazi la un miting autorizat, care va avea loc in fata Prefecturii Botosani, intre orele 12.00 si 14.00, dupa ce vineri, tot in cadrul unui miting autorizat, cadrele didactice au solicitat demisia inspectorului general Ada Macovei.

Astazi este cea de a sasea zi de proteste, profesorii refuzand sa intre la ore incepand cu prima zi a saptamanii trecute.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
32

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
38

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
401

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...