CACIUC: "Ieri noaptea, chiar eu am impins la doua Dacii sa urce dealul la Vorona!"

CACIUC: "Ieri noaptea, chiar eu am impins la doua Dacii sa urce dealul la Vorona!"

 Romeo Caciuc, directorul DJDP Botosani  

Directorul Directiei Judetene de Drumuri si Poduri Botosani sfatuieste toti conducatorii auto sa circule cu grija, cu atentie, si sa-si echipeze corespunzator masinile pentru iarna.

Pana in prezent, pe drumurile din judet au fost imprastiate peste 300 de tone de material antiderapant, insemnand un amestec de sare si nisip.

Potrivit directorului Directiei Judetene de Drumuri si Poduri Botosani, Romeo Caciuc, pe drumurile judetene sunt in lucru 23 de utilaje, activitatea de deszapezire pe arterele principale din judetul Botosani incepand de ieri.

"De ieri, la ora 13.00, am iesit pe teren pentru imprastierea antiderapantului, avem 23 de utilaje in lucru, se lucreaza si la aceasta ora, s-a lucrat si azi-noapte, am fost si eu pe teren. Probleme majore nu sunt la aceasta ora, sunt probleme izolate, unde masinile pornesc neechipate de iarna, patineaza si astfel mai blocheaza putin traficul. Ieri noaptea, chiar eu am impins la doua Dacii sa urce dealul la Vorona. Utilajele circula pe toate arterele judetului, dar acum dam cu lama si intr-o ora nici nu se mai cunoaste, daca ninge incontinuu. Drumuri blocate nu am avut deloc, fata de drumurile nationale, unde am auzit ca au fost cateva blocaje", a declarat Romeo Caciuc, directorul DJDP Botosani.

Pentru deszapezirea drumurilor judetene sunt la aceasta ora pe teren 42 de persoane de la DJDP, alaturi de personalul firmei Transporturi Auto.

DJDP mai are in stoc 1400 tone de sare si 9000 tone de nisip, reprezentantii institutiei mentionand ca este o catitate suficienta, chiar daca ninge fara incetare.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copiii unei grădinițe din Ștefănești au luat lecții de educație rutieră de la polițiști (Foto)

astăzi, 18:36
4

Polițiștii le-au prezentat copiilor regulile de circulație și importanța respectării acestora  pentru prevenirea implicării în evenimente rutiere nedorite.Într-o modalitate...

Proiect de dotare cu laboratoare inteligente la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Botoșani

astăzi, 17:23
44

Proiectul care se va derula în perioada 25.01.2024-19.12.2024 are o valoare totală de 702.418,70 lei și va fi finanțat integral printr-un ajutor financiar nerambursabil acordat în cadru...

(P) Cum alegi tricoul perfect

astăzi, 16:15
43

Chiar dacă vremea de afară momentan nu este extrem de călduroasă, primăvara s-a instalat deja și este timpul să vorbim despre ținutele de primăvară. Fie că alegi să porți un tricou Guess,...