Bunuri materiale de peste 10.000 distruse într-un incendiu

Un bărbat din municipiul Botoşani a rămas fără o parte din avere după ce una dintre anexele din gospodărie a luat foc marţi seară.

Incendiul, izbucnit cel mai probabil din cauza unor mijloace de iluminat lăsate sub tensiune, a cuprins în scurt timp acoperişul clădirii, dar şi bunurile din interior. Flăcările au fost observate de vecinii bărbatului care au solicitat sprijinul pompierilor.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu trei autospeciale cu apă şi spumă, şi grupa operativă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani. Concomitent cu acţiunea de  stingere a incendiului, s-a intervenit pentru salvarea proprietarului din locuinţa situată lângă clădirea în flăcări şi a 10 păsări din imobilul incendiat.

Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au acţionat 18 pompieri, timp de aproximativ o oră. Au ars 120 mp din acoperişul anexei, cca 50 kg ştiuleţi de porumb, furaje, două uşi, trei ferestre, cherestea, pagubele fiind estimate la aproximativ 10.000 lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 75.000 lei.

 

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Botoşani


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoșani: Negocierea colectivă este obligatorie!

Thursday, 19 September 2024

În cazul în care intr-o unitate nu există contract colectiv de muncă, angajatorul sau orice altă persoană îndreptățită  să participe la negocierea colectivă, conform pr...

AJPIS Botoșani: Bani în Trezorerie pentru plata indemnizațiilor și a alocațiilor!

Thursday, 19 September 2024

Suma totală platită este de 6.300.570  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul cu hand...

Alexandra Huțu, PSD: „Rezultatele premierului Ciolacu, recunoscute la nivel european prin funcțiile obținute de România în Comisia și Parlamentul UE”

Thursday, 19 September 2024

„Domeniul pe care îl va administra este unul dintre cele mai importante la nivel european - Competențe și Educație, Locuri de muncă și drepturi sociale, demografie - cu un buget de 23...