Bunul samaritean există în Botoșani. Viață salvată de spiritul civic al botoșănenilor!

Se spune că spiritul civic constă în a respecta legile și a face tot ceea ce stă în puterea ta pentru a contribui la buna funcționare a societății.

Important este să nu rămânem indiferenți față de suferința celor care la un moment dat se află într-o situație critică. Pentru că, uneori, de noi depinde viața aproapelui nostru.

Așa s-a întâmplat zilele trecute, pe 27 octombrie 2023, când cetățeni de bună credință au sesizat telefonic polițiștii locali cu privire la faptul că, pe strada Vârnav, o persoană zace pe trotuar.

La fața locului, polițiștii locali au găsit o persoană căzută, în stare de  inconștiență, motiv pentru care a fost solicitat sprijin prin apel la serviciul de urgență 112.

Urmare a solicitării acestora, imediat a sosit o ambulanță, care a preluat persoana și a condus-o la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani, pentru tratament de specialitate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț de la AJPIS Botoșani: Beneficiarii de alocații și indemnizații vor primi banii începând de luni!

Friday, 18 October 2024

Suma totală platită este  de 6.413.129  de lei. Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc: - Alocația lunară de plasament - Alocația lunară de plasament pentru copilul c...

Taxe și impozite mai mari de la 1 ianuarie 2025, odată cu creșterea salariului minim!

Friday, 18 October 2024

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că de la 1 ianuarie salariul minim brut pe economie va fi 4.050 de lei. Aceasta este a treia mărire a salariului minim pe anul acesta. De la anul, în caz...

Ateliere de interpretare a textului CreativLit pentru profesori, organizate de Memorialul Ipotești!

Friday, 18 October 2024

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, instituție din subordinea Consiliului Județean Botoșani, intenționează să organizeze în ultima săpt...