Bucurie de nedescris la Dorohoi: "Ole, ole, Dorohoiul e in B"! Diplome, medalii, confetti si focuri de artificii - FOTO, VIDEO

A fost sarbatoare vineri la Dorohoi! Pentru prima data in istorie, Dorohoiul are echipa in Liga a II-a. Si tot pentru prima data in istorie, judetul Botosani are o echipa in Liga I si una in Liga a II-a, o performanta cu care nu multe judete se pot mandri.

La finalul partidei castigate de FCM Dorohoi cu scorul de 3-2 in fata celor de la Kosarom Pascani, organizatorii au pregatit o festivitate de premiere, in care toti jucatorii si staff-ul formatiei dorohoiene au primit cate o diploma si o medalie, in timp ce capitanul Andrei Rohetki a ridicat cupa "promovarii" deasupra capului.

"Meritul lor este de necontestat. Este o echipa formata in timp cu multa seriozitate. Ii multumesc domnului Victor Mihalachi. Acum suntem in Liga a II-a si trebuie sa continuam acest vis. Sa speram ca vom face o figura frumoasa si voi fi alaturi de ei.", a spus primarul Dorin Alexandrescu inainte de festivitatea de premiere.

"Nu-ti trebuie foarte mult ca sa faci performanta in Liga a II-a, doar munca si seriozitate. Nu banii conteaza. Jucatorii au inteles ca vor sa faca performanta si in sezonul urmator vom merge in mare parte cu aceeasi jucatori pentru ca toti sunt fotbalisti nu?", a precizat si finantatorul Victor Mihalachi.

"Multumesc tutuuror spectatorilor care au fost alaturi de noi in acest sezon la bine si la greu. A fost un campionat lung cu multe meciuri grele. Noi le multumim mult si vom incerca sa facem un parcurs bun si in Liga a II-a", a declarat antrenorul Vespazin Colban.

Organizatorii au pregatit si confetti si focuri de artificii, spre deliciul spectatorilor care au aplaudat performanta echipei FCM Dorohoi.

GALERIE FOTO:

















































 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime a reacționat după FC Botoșani - Rapid: ”Băiatul meu de suflet!”

astăzi, 20:53

Valeriu Iftime a vorbit imediat după meciul cu Rapid și a ținut să puncteze faptul că portughezul Aldair l-a dat pe spate în urma evoluției sale împotriva giuleștenilor. De aseme...

FC Botoșani – Rapid 2-0, VICTORIE mare pe Municipal!

astăzi, 20:11

Aproape 5000 de suporteri au fost prezenți la meci, suporterii înfruntând ploaia și aplaudând succesul fotbaliștilor botoșăneni, antrenați de Liviu Ciobotariu. Rapid a benefici...

Vești bune pentru șoferi: Modul de aplicare a amenzii pentru lipsa rovinietei va fi schimbat

astăzi, 19:20

Documentul prevede o perioadă de 24 de ore pentru plata taxei pentru drumurile naționale. Proiectul de lege a primit deja aviz favorabil de la Comisia de Transport și Infrastructură și va ajun...