Botosaniul, pe harta clanurilor interlope din România

Botosaniul, pe harta clanurilor interlope din România
Reglările de conturi, omorurile la comandă, traficul de droguri, escrocheriile, taxele de protecţie, tâlhăriile, furturile, proxenetismul şi traficul de persoane sunt cele mai importante activităţi infracţionale ale bandelor interlope. gândul vă prezintă harta clanurilor interlope din România.

După cum se poate constata, există destule pete albe, respectiv judeţe unde autorităţile nu s-au "confruntat" cu interlopii, scrie Gandul.



Lupta pentru întâietate este acerbă în Capitală, unde există cele mai multe clanuri, însă pe hatră prezentată de Gândul figurează şi judeţul Botoşani:

Botoşani
Clanul Clămparu este cel mai de temut dintre cele din Botoşani. Liderul grupării este vânat de poliţiştii din toată Europa.


 

Citeste materialul complet pe gandul.info

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
25

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
373

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...