Botoșaniul are o nouă stație de monitorizare a calității aerului! (video)

Anunțul a fost făcut de Daniela Mihalache, șefa Serviciului Avize, Acorduri, Autorizații din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani.

Botoșaniul are o nouă stație de monitorizare a calității aerului! (video)

   Foto: Stirea Sucevei

În cadrul ședinței de Colegiu Prefectural aferentă lunii septembrie, Daniela Mihalache din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Botoșani a anunțat faptul că municipiul Botoșani are încă o stație de monitorizare a calității aerului.

Rețeaua a fost extinsă din anul 2023, iar noua stație este amplasată pe Calea Națională, în apropierea benzinăriei Rompetrol.

Vreau să vă aduc la cunoștință că, începând cu anul 2023, rețeaua de monitorizare a calității aerului în județul Botoșani va mai cuprinde o stație de monitorizare a calității aerului. Este o stație de tip trafic, este parte a proiectului POIM, derulat de Ministerul Mediului și este amplasată pe Calea Națională în apropiere de o stație de distribuție carburanți Rompetrol”, a declarat Daniela Mihalache, șefa Serviciului Avize, Acorduri, Autorizații din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ajutor pentru bolnavii din Botoșani aflați în fază terminală, despre ce este vorba! (video)

astăzi, 12:59

Bolnavii aflați în fază terminală și care nu pot fi îngrijiți acasă pot beneficia de îngrijri medicale în regim de spitalizare continuă la o clinică privată de paliati...

Pacienții care nu vor mai sta pe o listă de așteptare, anunțul șefei CAS Botoșani! „Au fost foarte multe controverse” (video)

astăzi, 12:13

Alina Mustiață, directorul Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) din Botoșani, anunță faptul că a fost pus în aplicare din acest an Planul Național de Cancer. În cadrul acestui pl...

Noul prefect de Botoșani despre șeful IPJ: „Nu am niciun motiv să îi cer demisia” (video)

Thursday, 26 September 2024

Dan Nechifor, trimisul Guvernului în teritoriu, a fost întrebat ce părere are despre colaborarea cu șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, cms. șef Tudor Cost&...