Botosani: Violatorul in serie vrea in libertate!

Botosani: Violatorul in serie vrea in libertate!
Botosaneanul de 41 de ani, care a violat patru tinere, dupa ce le-a sechestrat si drogat, vrea sa fie lasat in libertate.

Marcel Purav a facut recurs la decizia magistratilor Judecatoriei Botosani, care au dispus arestarea sa preventiva pentru 28 de zile. 

Barbatul a comis patru violuri, sub constrangere fizica si psihica, lipsire de libertate, victimele fiind obligate sa consume si plante etnobotanice. Trei dintre victime sunt minore, cea de a patra avand varsta de 21 de ani.
 
In perioada 18 ianuarie - 23 februarie 2013, barbatul a intretinut raporturi sexuale cu patru tinere, dintre care trei minore, pe care le-a obligat prin constrangere fizica si psihica si lipsindu-le de libertate.
 
Totodata, si-a obligat victimele sa consume plante etnobotanice.
 
Barbatul a fost retinut initial pentru 24 de ore, iar in cursul zilei de duminica magistratii au emis pe numele sau mandat de arestare preventiva pentru 28 de zile.
 
Este vorba despre un dosar complex, pentru prinderea botosaneanului si probarea infractiunilor conlucrand mai multe institutii.
 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În prag de Bac, universitățile asigură pregătire gratuită pentru elevi. Cursurile se țin online, hibrid sau fizic!

Joi, 9 Mai 2024
125

Universitatea Politehnică din București oferă cursuri de pregătire pentru examenele de Matematică și Fizică, adaptate la nivelul cerințelor din Bacalaureat, dar și cursuri de pregătire pentr...

Peste 160 de sancțiuni au fost aplicate de polițiști în ultimele 24 de ore!

Joi, 9 Mai 2024
82

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale în cadrul planului Blocada, acționând în sistem integrat împreună cu jandarmii și au...

Ziua Europei sărbătorită la Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare și Sfânt” Vorona prin activități artistice și de cultură generală

Joi, 9 Mai 2024
148

România s-a alăturat în anul 2007 unei Uniuni de state europene, care împărtăşesc aceleaşi valori, având în centru respectul pentru demnitatea umană, democraţia, s...