Botosani: VEZI la ce licee au fost repartizati elevii, in a doua etapa a admiterii computerizate
Stiri Botosani Monday, 23 July 2012 ActualitateCea mai mare medie de admitere in a doua etapa a fost 8,55, la Grupul Scolar “Regina Maria" din Dorohoi, iar cea mai mica a fost 3,84, la Liceul Tehnologic Bucecea.
Potrivit datelor postate pe site-ul Ministerului Educatiei, si in urma celei de-a doua etape a repartizarii computerizate au mai ramas sute de locuri neocupate.
Vezi AICI la ce licee au fost repartizati elevii in etapa a doua
Spune-ne opinia ta
Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani
Botoșanii și elita militară românească - Personalități. Idei. Fapte
În data de 14 noiembrie, la Cercul Militar Botoșani a avut loc ediția a III-a a evenimentului „Botoșanii și elita militară românească – Personalități. Idei. Fapte&rdquo...
Concurs biblic într-o Parohie din Botoșani: Nouă tineri au mărturisit credința prin cunoașterea Evangheliei! (Foto)
Joi, 13 noiembrie, în Parohia „Sfinții Voievozi” – Zahoreni, Protopopiatul Săveni, s-a desfășurat Concursul de cunoaștere a Noului Testament cu tema „Evanghelia dup...
Vremea se schimbă radical: ANM anunță ploi însemnate, ninsori în toată zona de munte și vânt puternic. „Vom avea o întreagă suită de manifestări meteo”
Meteorologii anunţă o răcire accentuată a vremii în întreaga ţară, în următoarele zile, dar şi precipitaţii abundente, în special la munte, unde va ninge în toat...

Newsletter
Abonează-te la Newsletter-ul Stiri Botoșani pentru a fi la curent cu cele mai noi știri și reportaje!
© 2025 WEB EMOTION SRL | Toate drepturile rezervate.
Web Emotion, Live.Botosani.ro, Botosani.ro Stiri.Botosani.ro si logo-urile acestora sunt marci inregistrate ale Web Emotion. Toate celelalte marci sunt proprietatea companiilor detinatoare. Reproducerea continutului din acest site este permisa numai cu acordul Web Emotion.
Termeni și condiții | Politica de confidențialitate | Despre Cookie-uri
Pagină generată în 0.78 secunde
Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Mai multe detalii despre cookie-uri aici