BOTOSANI, mica Venetie! HAOS pe strazile din municipiu: "Scoateti barca, baieti" - FOTO, VIDEO

BOTOSANI, mica Venetie! HAOS pe strazile din municipiu: "Scoateti barca, baieti" - FOTO, VIDEO
Municipiul Botosani s-a transformat timp de o ora intr-un orasel cu mai multe "lacuri", iar acele "lacuri" au aparut exact in mijlocul drumului.

Ploaia torentiala care s-a abătut asupra municipiului Botoşani, marti la amiaza, a blocat mai multe strazi, iar soferii fie au fost nevoiti sa se intoarca din drum, fie sa ocoleasca pe contrasens.

Strada Pacea, cea mai afectata



Problemele cele mai mari au fost pe strada Pacea, in apropiere de sensul giratoriu de langa Fundatia "Hand of Help", acolo unde circulatia a fost blocata din cauza cantitatii mari de apa.

Un tanar a avut curajul sa "masoare" adancimea, iar apa ii ajungea pana la genunchi. "Scoateti o barca, baieti", a strigat un botosanean amuzat de cele intamplate, facand referire la episodul Ponta si Dragnea în barca.

Soferii care circulau pe soseaua de centura au fost nevoiti sa se intoarca, iar cei care au avut curajul sa treaca pe acolo au avut probleme cu motorul autoturismelor.

Tot pe strada Pacea, insa langa Modern Calor, acolo unde la fiecare ploaie mai mica se inunda strada, au fost probleme si astazi. Apa avea insa o adancime mai mica, astfel ca soferii au putut trece pe acolo, circuland insa cu viteza redusa.

Haos pe Calea Nationala



Probleme mari au fost si pe Calea Natioanala, in apropiere de Praktiker. Pe sensul de mers dinspre Zona Industriala spre Gara, apa depasea 30 de centimetri, astfel ca tramvaiele au stationat pana cand nivelul apei a scazut, in timp ce masinile ocoleau zona pe contrasens.

In sensul giratoriu de la Bazar, proaspat construit astfel incat apa sa nu mai inunde intersectia, asa cum se intampla in trecut, soferii au fost nevoiti sa incetineaca pentru a nu le intra apa in masini.

Pietre aduse pe strada Savenilor



Muncitorii firmei Conrec Botosani au intervenit pe strada Savenilor, imediat dupa ce ploaia s-a oprit, pentru a indeparta nisipul, noroiul si pietrele aduse in strada de apa venita de pe strazile neasfaltate.

Oamenii care locuiesc in zona s-au plans de faptul ca bordurile sunt vechi si mult prea mici, iar atunci cand vine o ploaie mai mare toate pietrele si noroiul le intra in curti.

GALERIE FOTO:

- Sensul giratoriu de la Bazar







- Strada Pacea















- Calea Nationala - Zona Praktiker











- Strada Savenilor















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
17

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
76

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
37

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...