BOTOSANI: Centre pentru pregatirea suplimentara a elevilor care au picat BAC-ul. Profesorii vor fi platiti

BOTOSANI: Centre pentru pregatirea suplimentara a elevilor care au picat BAC-ul. Profesorii vor fi platiti
Elevii care nu au promovat examenul de bacalaureat in sesiunea din iunie-iulie vor avea posibilitatea sa faca pregatire suplimentara pentru sesiunea din toamna.

Inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, Mihaela Hunca, a declarat ca vor fi constituite centre unde se va face pregatire suplimentara cu elevii, fiind prima masura luata ca urmare a rezultatelor slabe obtinute la BAC, la nivelul judetului Botosani.

Profesorii care vor face pregatire suplimentara vor fi platiti.

“Pana luni definitivam aceasta analiza a rezultatelor si a cauzelor de la examenul de evaluare nationala si de bacalaureat. Apoi, in functie de cauzele pe care le descoperim, vom face un plan de masuri imediate. O prima masura va fi aceea de pregatire suplimentara a candidatilor care vor participa in sesiunea urmatoare la bacalaureat. Vom face niste centre de pregatire suplimentara si doamna ministru ne-a comunicat ca vom putea plati cadrele didactice care efectueaza ore in aceste centre, prin plata cu ora", a declarat Mihaela Hunca.

Sefa ISJ a mai adaugat si ca: “Se desprinde foarte clar ideea, din ceea ce am analizat pana acum, a bacalaureatului diferentiat. Va trebui sa fie in functie de profile, de programele scoale".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au jucat fotbal în memoria colegului ucis pe un peron de gară!

astăzi, 13:24
45

Astfel, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași (din Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Vaslui și Bacău) au jucat ieri pe Stadionul Areni din Suceava, cu gându...

Bistro Provence, un loc unde simplitatea și eleganța se împletesc armonios pentru a crea o atmosferă relaxantă (galerie foto)

astăzi, 12:44
154

La Bistro Provence din Botoșani poți să savurezi o cafea de calitate sau o gustare delicioasă, dar și un pahar de vin în compania unui preparat simplu și gustos.Bucăt...

Ce pedeapsă a primit un bărbat care a urinat pe mașina de poliție, după ce s-a îmbătat și a provocat un accident rutier

astăzi, 12:39
109

Judecătoria Suceava l-a condamnat pe Cristinel C., aflat în prezent în Penitenciarul Botoşani, la pedeapsa de 4 ani și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, tu...