Botosani: Accident cu trei raniti din cauza imprudentei unui sofer de 25 de ani!

Botosani: Accident cu trei raniti din cauza imprudentei unui sofer de 25 de ani!
Trei persoane au ajuns la spital dupa ce masina in care se aflau s-a izbit într-un autoturism parcat. Accidentul s-a produs într-un moment de neatenţie, când şoferul încerca să îl ajute pe pasagerul din dreapta să îşi pună centura de siguranţă.

Miercuri, in jurul orei 11.00, C. Ionuţ, de 25 de ani, din comuna Stăuceni, conducea un autoturism marca Dacia pe strada I.C. Brătianu, dinspre strada I. Pillat către strada Dragoş Vodă. Pe fondul neatenţiei manifestate la volan, într-un moment în care încerca să-l ajute pe pasagerul din partea dreaptă să-şi monteze centura de siguranţă, şoferul a pierdut controlul volanului, moment în care a izbit în partea din spate un autoturism Opel care se afla parcat.

In urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a numiţilor P. Ilie, de 76 de ani, pasager pe locul din dreapta faţă al autoturismului, A. Vasile, de 65 de ani, pasager pe locul din spate al autoturismului, N. Angela, de 35 de ani, pasager pe locul din spate al autoturismului Dacia, toţi din comuna Stăuceni, care au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Botoşani pentru îngrijiri medicale.

C. Ionuţ a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi i s-au recoltat probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de C. Ionuţ se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se propune soluţie procedurală, informează IPJ Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
83

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
327

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
261

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...