BOTOŞANI Accident cu adolescenţi: El şofer, ea pieton!

A produs un accident, apoi şi-a luat tălpăşiţa! O fată în vârstă de 18 ani a fost lovită de maşina unui şofer în vârstă de 18 ani, care a pierdut controlul asupra volanului şi a pătruns cu autoturismul pe trotuar.

Marţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Petru Rareș din municipiul Botoșani, un şofer în vârstă de 18 ani pierde controlul asupra direcției de mers, pătrunzând pe trotuar, unde accidentează o fată de 18 ani care se deplasa în calitate de pieton.

După producerea evenimentului conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție, acesta fiind identificat în aceeași zi.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  

În cauza au fost întocmite acte procedurale  privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani: Un nou pas înainte pentru Spitalul Orășenesc Darabani!

astăzi, 11:16

Eduard Mititelu, Secretar de Stat în cadrul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, aduce vești bune pentru dărăbăneni. ”Împreună cu primarul Alin G...

Peste o tonă de deșeuri feroase confiscate, amendă 15.000 de lei!

astăzi, 11:03

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Darabani au oprit pentru control, pe drumul județean D.J. 282, din comuna Coțușca, o autoutilitară, din județul Sălaj, care transporta 1260 kg deșeu...

Sute de echipamente medicale ultraperformante pentru Spitalul Județean Mavromati! (Foto)

astăzi, 10:42

În valoare de 4 milioane de euro, cu tot cu TVA, proiectul conturat de echipa comună a Consiliului Județean și cea a Spitalului „Mavromati” a obținut, în cadrul procesului ...