Botoşani: 200 de poliţişti, în stradă de Ziua Unirii

Botoşani: 200 de poliţişti, în stradă de Ziua Unirii
Peste 200 de poliţişti vor fi angrenaţi în misiuni pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice pe timpul manifestărilor prilejuite de sărbătorirea Unirii Principatelor Române.

Mâine, 24 ianuarie, în municipiile Botoşani şi Dorohoi, precum şi în alte localităţi din judeţ, vor avea loc manifestări aniversare, cu ocazia împlinirii a 155 de ani de la Unirea Principatelor Române din 1859.

Peste 200 de poliţişti, dintre care 25 rutieri, 160 de ordine publică şi 23 de poliţişti din cadrul altor structuri vor acţiona pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice în municipiile unde vor fi organizate ample manifestări cultural artistice.

La aceste activităţi este preconizat să participe peste 1.000 de persoane, între care demnitari şi personalităţi ale vieţii publice.

De asemenea, mâine, 24 ianuarie 2014, începând cu ora 10.00, la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, amplasată în faţa Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, va avea loc un ceremonial de depunere de coroane de flori.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
307

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
214

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
55

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...