BOTOSANI: 1300 de politisti angrenați pentru desfășurarea în bune condiții și în limitele legii a procesului electoral!

BOTOSANI: 1300 de politisti angrenați pentru desfășurarea în bune condiții și în limitele legii a procesului electoral!
La nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani au fost constituite 20 de echipe de intervenție, din care fac parte aproximativ 100 de polițiști, care sunt pregătiți să intervină în situațiile în care se constată încălcări ale legislației electorale și ale altor norme de conviețuire socială.

"Cei 100 de polițiști vor efectua exclusiv cercetări pe acest domeniu. De la demararea campaniei electorale și până în prezent au fost confirmate șase incidente electorale, din cele opt sesizate, fiind aplicate șapte sancțiuni contravenționale. Incidentele au vizat afișajul electoral, dar și tulburări ale ordinii publice", a declarat Cristian Cucoreanu, șeful IPJ Botoșani.

În total, la nivelul județului Botoșani sunt 1.300 de lucrători din cadrul Ministerului Administrației și Internelor angrenați pentru desfășurarea în bune condiții și în limitele legii a procesului electoral.

Paza celor 420 de secții de votare existente pe raza judetului Botosani va fi asigurată de 318 polițiști, 84 de jandarmi, 86 de pompieri, 248 de polițiști de frontieră  și 16 angajați ai altor structuri ale MAI.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
35

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
33

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
203

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...