Botosanenii la volan: Sub influenta bauturilor alcoolice sau cu permisul suspendat!

Botosanenii la volan: Sub influenta bauturilor alcoolice sau cu permisul suspendat!
Un sofer de 25 de ani, din Botosani, a fost prins conducand sub influenta bauturilor alcoolice, iar un altul, de 20 de ani, a fost depistat de politistii rutieri la volan, desi avea permisul de conducere suspendat.

Duminica seara, în jurul orei 20.05, A. STEFAN, de 25 ani, din Botosani, a fost depistat de poliţişti in timp ce conducea un autoturism pe strada Primaverii din Botosani, având o imbibatie alcoolica de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul de urgente Botosani, unde i s-au recoltat probe biologice.
         
Fata de A. ȘTEFAN, poliţiştii efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

În aceeași seară, în jurul orei 23.50, G. IONUT, de 20 ani, din Copalau, a fost depistat de poliţişti in timp ce conducea un autoturism pe strada Cuza Voda din Botosani, avand permisul de conducere suspendat.
         
Fata de conducătorul auto, poliţiştii continua cercetarile sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
16

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
70

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...

Polițiștii rutieri din Botoșani, și în acest week-end pe urmele șoferilor „certați” cu legea!

astăzi, 17:18
36

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate cinci filtre rutiere, fiind controlate 122 de autovehicule și efectuate 54 de testări alcoolscopice, iar în urma neregulilor co...