Botoșănenii în Vama Siret: ”Flămânzi 1907” / ”Noi murim, voi vă dați sporuri” (Video)

Fermieri din toate colțurile județului Suceava, dar și din Botoșani și Iași, au ajuns în Vama Siret încă de la primele ore ale dimineții de luni.

Botoșănenii în Vama Siret: ”Flămânzi 1907” / ”Noi murim, voi vă dați sporuri” (Video)

Vama Siret a fost din nou blocată în cursul zilei de luni în timpul protestului fermierilor. Aceștia s-au deplasat în număr mare la granița cu Ucraina, iar începând cu ora 14.00 nici un tir nu a mai putut tranzita de o parte sau de alta a frontierei.

Au fost circa 300 de tractoare și utilaje agricole, mai mult ca în zilele precedente, iar trei din cele patru benzi de circulație au fost obturate.

O singură bandă de circulație a rămas liberă, iar pe acolo au putut circula doar mașinile mici.

În final, au făcut joncțiunea în zona Siret, iar apoi s-au concentrat pe drumul european 85, la ieșirea din țară, spre Ucraina, arată monitorulsv.ro.

Li s-au alăturat și șoferi de tiruri, pe ale căror capuri tractoare se putea citi: ”Flămânzi 1907” sau ”Noi murim, voi vă dați sporuri”.


(Foto, Video: Jambo J's)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr dintr-o comuna din Botoșani, prins conducând sub influența cocainei!

astăzi, 18:07
40

În cursul zilei de luni, 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Sucevei un autoturism condus ...

Elevii unei școli gimnaziale din județ au învățat cum să circule corect ca pietoni și bicicliști! (Foto)

astăzi, 17:32
33

Luni, 22.04.2024, Școala Gimnazială ,,Dan Iordăchescu” Hlipiceni, pe lângă activitățile impuse de programa școlară, a desfășurat, în cadrul programului ,,Școala altfel&rdq...

(A) INFORMARE din partea Primăriei comunei Mihai Eminescu

astăzi, 16:56
55

1. Primăria comunei Mihai Eminescu vă aduce la cunoștință că, în conformitate cu prevederile Ordinul  Prefectului Județului Botoșani nr. 200/19.03.2024 și ale HCL -ului nr. 49/26.0...