Botosanenii ies in fata - Scandal de "preacurvie" in PNL!

Botosanenii ies in fata - Scandal de "preacurvie" in PNL!

FLORIN TURCANU

Dupa ce numeroase agentii de presa din Romania au preluat, in urma cu cateva saptamani, stirile despre prostitutia din centrele de plasament botosanene, o alta stire face acum deliciul romanilor.

Este vorba despre scandalul dintre doi liberali botosaneni, ambii parlamentari, unul fost si celalalt actual (interimar) sef al organizatiei PNL Botosani.

Limbajul folosit, dar si acuzatiile aduse, i-au determinat pe cei mai multi dintre comentatori sa le sugereze celor doi botosaneni, Liviu Campanu si Florin Turcanu, sa demisioneze din partid si din Parlamentul Romaniei.   


"Datoria MORALA a celor doi este sa-si dea demisia SINGURI. Pana a li se solicita asa ceva de la centru.
Chiar daca politica in sine este o ... stiti voi ce, totusi, persoane de genul asta NU AU CE CAUTA.
La orice bordel (cred) exista posibilitatea de a-si selecta clientii".

"daci-i adivarat mai ghini vi duciet la biasi si nie lasat pi noi in paci.
lasand gluma deoparte, ar trebui sa va demita Crin Antonescu pe amandoi. Astea nu sunt discutii de oameni politici, ci barfe de carciuma. Rusine !!!".

Sunt doua dintre comentariile aparute pe forumuri.
 


Doi parlamentari liberali din Botosani se cearta ca la usa cortului. Se pare ca motivul animozitatilor dintre senatorul Liviu Campanu si deputatul Florin Turcanu este fotoliul de lider PNL in judet.

Liviu Campanu isi acuza colegul deputat ca are moravuri usoare. "Primul lucru pe care l-ai facut dupa ce ai ajuns deputat a fost sa-ti parasesti nevasta si cei trei copii; sa nu intretii relatii sexuale cu rudele sau finii, cum ai facut cu fina din Spania", spune Campan, citat de Cancan

Senatorul ii mai atrage atentia celui care i-a luat locul: "Nu preacurvi! Si, mai ales, nu iti plati amanta cu banii pe care-i iei de la Parlamentul Romaniei (in calitate de consilier in cabinetul parlamentar).

Campanu il acuza pe Turcanu, pe langa faptul ca si-a angajat "amanta" pe post de consilier la cabinetul de deputat, si de faptul ca ii cazeaza pe aceasta si pe copiii ei pe banii Parlamentului: "Camera Deputatilor plateste doar cazarea deputatului si micul sau dejun, nu si cazarea amantei, a copiilor ei si micul dejun al acestora".

Ca raspuns, acuzatul Turcanu a replicat: "Ceea ce spune este o opera literara, iar eu pun totul pe seama problemelor pe care dumnealui le are la mansarda". (CanCan)

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație la Festivalul Filmului European. ”Botoșaniul este o perlă de efervescență culturală!”

astăzi, 15:16
36

Pentru al doilea an consecutiv la Botoșani, Festivalul Filmului European, organizat de Institutul Cultural Român împreună cu Primăria Municipiului Botoșani, aduce filme europene de ref...

Fată de 14 ani, din Botoșani, căutată de Poliție. Are păr roșcat și poartă o geacă neagră!

astăzi, 13:43
153

Claudia a părăsit domiciliul joi, 9 mai 2024, în jurul orei 14:00, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.Guriuc Claudia Elena are 1,60 m î...

(A) Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu anunță cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră

astăzi, 13:24
121

Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu organizează în zilele de 25 și 26 mai 2024 cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră.Evenimentul se organizează d...