Botoșănenii cu facturile la zi nu mai plătesc pierderile la apă, de pe scară!

Botoșănenii cu facturile la zi nu mai plătesc pierderile la apă, de pe scară!
  Botoșănenii care sunt la zi cu plata facturilor la apă și care permit angajaților Nova Apaserv să le citească contoarele din locuințe nu vor mai plăti bani în plus pentru serviciile de apă și canalizare.

 Potrivit președintelui Consiliului Județean a fost aprobat noul regulament care prevede modalitatea de plată a facturilor către operatorul apă.

Toate pierderile vor fi puse în facturile celor care nu permit accesul pe proprietate pentru citirea contoarelor.

“Am schimbat regulamentul pentru a nu mai fi dezavantajați bunii platnici, pentru că sunt cetățeni care deschid ușa pentru a le citi contoarele și unii care nu deschid. Dacă ai deschis ușa, citesc contorul, plătești cât ai consumat. Nu au deschis ușa vor fi încărcați cu toate pierderile și trebuie să vină la discuții pentru a clarifica lucrurile. Până acum toate pierderile de pe o scară erau puse la toți consumatorii. De acum nu va mai fi așa. Dacă nu ne deschid ușa de unde să știu eu cât au consumat? Oamenii erau nemulțumiți că plăteau în plus și atunci noul regulament va clarifica acest lucru", a declarat Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean.

Acesta este convins că odată cu aplicarea noii modalități de plată, când se vor trezi cu facturile încărcate cei care acum nu vor să li se citească contoarele îi vor căuta singuri pe angajații de la Nova Apaserv.

Până acum în cazul în care se constatau diferențe între contorul de pe casa scării și cele din apartamente, aceste diferențe se împărțeau între locatari, în multe cazuri cetățenii trebuind să pătească mai mult decât au consumat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
13

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
325

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...

Bani de la stat pentru românii care sunt nevoiți să meargă la tratament. CNAS subvenționează aceste servicii

astăzi, 14:10
86

Tratamentul balnear, recunoscut pentru beneficiile sale în reumatologie cronică, ortopedie, neurologie și boli vasculare, se află pe lista serviciilor decontate de Casa Națională de Asigur...