Botoşănenii, alături de prefectul Costică Macaleţi, care îşi conduce soţia pe ultimul drum! FOTO

Zeci de persoane s-au adunat la Biserica "Sfânta Cuvioasă Parascheva", de pe Pietonalul Unirii, unde la ora 11.30 a început slujba de înmormântare a celei care a fost Mariei Macaleţi, soţia prefectului judeţului Botoşani.

Directori de instituţii publice, parlamentari, primari din judeţ, angajaţi ai Prefecturii Botoşani, dar şi foarte mulţi cetăţeni au venit să o conducă pe ultimul drum pe Maria Macaleţi, care s-a stins din viaţă duminică, la vârsta de 59 de ani.

În semn de omagiu, zeci de coroane au fost aduse de către cei veniţi, o coroană fiind trimisă şi din partea premierului Victor Ponta.

Slujba de înmormântare este oficiată de un sobor de 6 preoţi, în frunte cu protopopul Lucian Leonte.

La căpătâiul Mariei Macaleţi stă în permanenţă soţul acesteia, prefectul Costică Macaleţi, care de altfel prea puţin s-a dezlipit în ultimele ore de cea alături de care a trăit şi bune şi rele, ani la rând.

Cortegiul funerar se va îndrepta în scurt timp către Cimitirul Pacea, acolo unde Maria Macaleţi îşi va dormi somnul de veci.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani, exemplu de bune practici la nivel european! (foto)

astăzi, 11:18

Botoșani a fost singurul județ din Moldova care a avut reprezentare la nivel de Consiliu Județean și care a prezentat două modele de bune practici în cadrul celui mai important eveniment eu...

ANM: Cod galben de ploi și vânt la Botoșani!

astăzi, 09:03

Această avertizare, dar și o informare de ploi sunt valabile până la noapte.  Din această dimineață până la noapte, în 14 județe este valabilă o avertizare cod galbe...

Calendar ortodox,12 octombrie: Sf. Mc. Prov, Tarah şi Andronic; Sf. Ier. Cosma, Episcopul Maiumei

astăzi, 08:05

Tarah era bătrân, roman cu neamul şi avea slujba de ostaş. Prov era din Tracia, iar Andronic era din Efes, scrie ziarullumina.ro. Pentru credinţa lor au fost cumplit chinuiţi, tăvăliţ...