Botoşăneni somaţi să repare faţadele blocurilor!

Botoşănenii care deţin apartamentele de pe ale căror faţade s-au desprins, marţi după-amiază, bucăţi de tencuială care au căzut pe trotuar vor fi vizitaţi de poliţiştii locali şi vor trebui să refacă faţadele.

Pompierii au intervenit pe Calea Naţională, în apropierea Stadionului, şi lângă Casa Judeţeană de Pensii după ce bucăţi de tencuială au căzut pe trotuar, punând în pericol viaţa trecătorilor.

Poliţia Locală a mai făcut până acum controale şi a pus în vedere ca acolo unde există deteriorări să se intervină, în caz contrar cei responsabili fiind amendaţi.

“Am făcut un control, am dispus o serie de măsuri cu termene. Menţinerea într-o bună stare a acestor clădiri pică în sarcina proprietarilor, care pot fi asociaţiile de proprietari sau proprietarii apartamentelor, care au obligaţia să întreţină aceste faţade, să nu reprezinte un risc pentru cetăţenii care merg pe trotuarele adiacente. Situaţia este în continuare monitorizată de noi şi cei care au avut situaţiile de miercuri vor fi vizitaţi de către Poliţia Locală şi vor fi atenţionaţi să aducă aceste clădiri într-o stare corespunzătoare, în caz contrar, după expirarea termenelor pe care le vom da, riscă sancţiuni", a menţionat viceprimarul Cosmin Andrei.

 

Spune-ne opinia ta