Botoşăneni lăsaţi fără apă, în a treia zi de Paşti! Nova Apaserv, după câteva ore: "Vom interveni în cel mai scurt timp"

Botoşănenii care locuiesc pe strada Bucovina au avut neplăcuta surpriză, în această dimineaţă, să constate că la robinetele lor nu curge apă! Deşi au sunat de nenumărate ori, reprezentanţii Nova Apaserv nu au intervenit nici până la această oră, stadiul în care se află sesizarea cetăţenilor fiind: "vom interveni în cel mai scurt timp".

Nemulţumiţi şi cu răbdarea pusă la încercare, mai mulţi cetăţeni au sunat la redacţia Ştiri.Botoşani, precizând că, deşi avaria a fost semnalată încă de la prima oră a dimineţii şi apa ţâşneşte pe stradă, nimeni nu a venit să constate avaria şi să impună măsuri de remediere.

Contactaţi de reporterul Ştiri.Botoşani.Ro, reprezentanţii Nova Apaserv Botoşani spun că încă nu se cunoaşte cauza acestei avarii şi că se va interveni "în cel mai scurt timp".

"Cunoaştem situaţia de pe strada Bucovina, ştim de la primele ore ale dimineţii că în zonă s-a produs o avarie, şi vom interveni în cel mai scurt timp. Bănuim că s-a produs o avarie la o conductă de azbociment, dar până nu săpăm nu vom şti exact despre ce este vorba. Alimentarea cu apă în zonă este întreruptă până la remedierea avariei", a declarat Adi Petruşcă, director adjunct la Nova Apaserv Botoşani.

Până când se va interveni, nu este greu de bănuit cine va plăti apa care curge de câteva ore pe strada Bucovina.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

astăzi, 20:00

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

astăzi, 19:20

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...

Valeriu Iftime, PNL: „Stau și mă întreb: Totuși, cine a condus județul ăsta?” (Video)

astăzi, 18:45

„Una din întrebări a fost direcția în care se îndraptă județul Botoșani, dacă este una bună sau greșită. Sigur că e neplăcut să afli că 80% dintre botoșăneni spu...