Botosanencele isi cauta soti la TV!

Botosanencele isi cauta soti la TV!

 ELENA, o viitoare nora  

După ce botoşăneanca Mihaela Stanciu, controversata concurentă care a reuşit să ajungă în finala show-ului "Burlacul" la Antena 1, a fost aproape de a câştiga inima lui Cătălin Botezatu, o altă botoşăneancă apare pe sticlă într-un show de succes, de această dată la Kanal D. 

Realizată ca un reality show, "Noră pentru mama", emisiune aflată la al cincilea sezon, a debutat pe 13 septembrie. În acelaşi loc au fost reuniţi băieţi plini de speranţă că o vor cunoaşte pe femeia visurilor lor, dar şi soacre pregătite să le testeze pe "nurori" până la epuizare. Separaţi de prieteni şi familie, protagoniştii vor sta timp de câteva luni în casa "Noră pentru mama". Nu doar oportunitatea întâlnirii iubirii adevărate îi va motiva pe concurenţi, ci şi premiul cel mare, de 500 000 de lei, pe care îl va câştiga la finalul sezonului cuplul format din cea care va fi desemnată nora săptămânii şi alesul ei.


Botoşăneanca Elena îşi caută un bărbat sincer

Elena are 21 de ani şi este din Botoşani. Participă la emisiune în speranţa că se va îndrăgosti la prima vedere de un tip sincer, plin de viaţă şi cu simţul umorului, aşa cum nu era fostul ei iubit, cu care a stat 3 ani şi jumătate. Îşi doreşte o soacră deschisă şi care să nu o cicălească şi un soţ pedant şi sincer.
Ea spune că la un bărbat nu contează banii, pentru că, spune ea, dacă nu are el îi dă ea. Nici aspectul fizic al acestuia nu este atât de important, atâta vreme cât el are un caracter plăcut şi cât timp o admiră pe ea şi nu le face complimente şi altor femei, sunt câteva dintre mărturisirile botoşănencei.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
301

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
441

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
573

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...