Botoșăneanul mort în accidentul de la Bistrița mergea cu soția în Italia-VIDEO

Botoșăneanul mort în accidentul de la Bistrița mergea cu soția în Italia-VIDEO

   Bistriteanul.ro

Drumul unei familii din Botosani s-a oprit brusc duminica seara, in judetul Bistrita-Nasaud. Martorii spun ca soferul ar fi vrut sa depaseasca o masina, dar a lovit doua autoturisme de pe sensul opus. Apoi s-a oprit intr-un sant.

In urma impactului, barbatul, in varsta de 42 de ani, a murit. Sotia lui si o alta soferita implicata in accident au ramas incarcerate si au avut nevoie de ajutorul pompierilor. Ambele femei, ranite grav, au ajuns la spital.

Accidentul a avut loc in apropiere de comuna Sieu-Magherus, din judetul Bistrita-Nasaud. Un sofer, de loc din Botosani, ar fi
vrut sa depaseasca o masina, spun martorii, dar, odata ajuns pe contrasens, a izbit un autoturism condus de o femeie in varsta de 36 de ani.

Soferita s-a ales cu rani serioase si a ramas captiva intre fiare. Sotul ei, pasager pe locul din dreapta, a scapat nevatamat.

Martor: "A intrat in depasire si domnul venea normal, regulamentar si a intrat frontal in ei." (Vezi  VIDEO)

Apoi a lovit usor un alt autovehicul. In cele din urma, masina condusa de soferul care a provocat totul s-a oprit intr-un sant.
Soferul a murit in urma impactului puternic, iar sotia lui, ranita grav, a ramas incarcerata in autoturism. Interventia pompierilor a durat aproape doua ore.

Politistii banuiesc ca soferul vinovat mergea in Italia, pentru ca in autoturism au fost gasite documente din care reiese ca ar fi muncit acolo.

Sursa: Stirile Pro TV

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de dotare cu laboratoare inteligente la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Botoșani

astăzi, 17:23
5

Proiectul care se va derula în perioada 25.01.2024-19.12.2024 are o valoare totală de 702.418,70 lei și va fi finanțat integral printr-un ajutor financiar nerambursabil acordat în cadru...

(P) Cum alegi tricoul perfect

astăzi, 16:15
33

Chiar dacă vremea de afară momentan nu este extrem de călduroasă, primăvara s-a instalat deja și este timpul să vorbim despre ținutele de primăvară. Fie că alegi să porți un tricou Guess,...

30 de ani de la moartea actorului din Dorohoi care a făcut istorie în teatru și film!

astăzi, 15:43
152

Ştefan Tapalagă s-a născut pe 4 aprilie 1933, la Dorohoi, oraș unde a urmat școala primară și liceul. În 1961 a absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică &qu...