Botosaneanul Dorin Popa a initiat la Iasi Scoala Posdoctorala

Botosaneanul Dorin Popa a initiat la Iasi Scoala Posdoctorala

 DORIN POPA  

Dorin Popa a initiat in cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza Iasi Scoala Posdoctorala in domeniul Comunicarea stiintei.

Pe langa programul de licenta, master si doctorat pe care le ofera, la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi a fost lansat luni, 12 iulie, proiectul de burse si scoala posdoctorala intitulat "Rețea transnațională de management integrat al cercetării postdoctorale în domeniul Comunicarea științei. Construcție instituțională (școală postodoctorală) și program de burse (CommScie)".
 
Initiatorul si managerul acestui proiect este botosaneanul Dorin Popa, conf.univ.dr.la Facultatea de Litere - Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.

La eveniment au participat rectorului Universitatii "A.I.Cuza" Iasi, prof. univ. dr. Vasile Işan, si coordonatorii proiectului la nivel regional, respectiv reprezentanti ai Universitatii de Vest din Timișoara, Universitatii Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatii de Vest "Vasile Goldiș" din Arad si ai Academiei Romane - Institutul de Filologie Romana "A. Philippide" Iasi.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 si are ca axa prioritara "Educația și formarea profesională în sprijinul creșterii economice și dezvoltării societății bazate pe cunoaștere", şi se desfăşoară pe o perioadă de 3 ani.

Sprijin financiar acordat:
-bursă lunară în cuantum de 4.000 lei/lună (echivalent a 1.000 euro);
-bursă de mobilitate în cuantum de 2.000 lei/lună (echivalent a 500 euro).

Prima etapă de selecție a candidaților a avut loc in perioada 10-20 iunie a.c. , a doua etapa urmand sa se desfasoare in prima parte a anului 2011.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE BURSELE POSDOCTORALE

DORIN POPA - Un botosanean pe meridianele lumii
 

www.Edu.Botosani.Ro
 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Blue Guardians”, amplu exercițiu de pregătire tactică organizat de polițiștii botoșăneni!

astăzi, 12:51
5

În perioada 20-24 mai 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani va fi gazda unui amplu exercițiu de antrenament integrat al structurilor de intervenție și acțiuni speciale ale unit...

Lucian Trufin: „Obiectivul meu este ca pacienții din spitalele aflate în cordoonarea Consiliului Județean Botoșani să fie tratați la fel ca în spitalele private”

astăzi, 12:04
18

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a inclus în oferta sa electorală un program dedicat modului în care sunt tratați pacienț...

Gest de omenie făcut de doi polițiști pentru o bătrână din județ! (Foto)

astăzi, 11:35
191

O bătrână de 80 de ani din județul Botoșani a apelat 112 în cursul zilei de sâmbătă, 18 mai 2024, pentru a sesiza că nu mai știe nimic de fiul său și că nu l-a mai văzut ...