Botoșăneanca însărcinată, rănită în accidentul din Bistrița, a pierdut lupta cu viața. Fătul a murit și el!

Botoșăneanca însărcinată, rănită în accidentul din Bistrița, a pierdut lupta cu viața. Fătul a murit și el!

   bistriteanul.ro

Veşti triste au venit de la Spitalul Judeţean din Târgu Mureş! Botosaneanca de 22 de ani, implicată în accidentul de la Josenii Bârgăului, judetul Bistrita, a pierdut lupta cu viaţa. Fătul acesteia a murit şi el. Singura supravieţuitoare a accidentului este fetiţa de doi ani, care se află la Botoşani, scrie bistriteanul.ro.

O tânără familie din Botoşani s-a destrămat după ce a fost implicată săptămâna trecută într-un accident petrecut pe raza localităţii Josenii Bârgăului. Un bărbat de 25 de ani, din cauza vitezei, a intrat sub un TIR care venea din sens opus. În urma impactului tânărul şofer a murit pe loc. Rănită grav a fost şi soţia acestuia, o femeie de 22 de ani care era însărcinată în şapte luni. În maşină se mai afla şi fetiţa acestora de doi ani.

Cei trei se îndreptau spre Italia după ce au fost la Prăjeni pentru a boteza copilul unor prieteni. Iniţial, mama şi fetiţa au fost internate la Bistriţa la Spitalul Judeţean. Micuţa de doi ani a suferit în urma impactului doar câteva răni uşoare, însă mama acesteia s-a lovit puternic la cap şi a intrat în comă profundă.

Rănita a fost transportată la Spitalul Judeţean din Târgu Mureş unde a fost internată la Terapie Intensivă. Sâmbăta aceasta a pierdut lupta cu viaţa. Cu toate eforturile medicilor de acolo, botoşăneanca în vârstă de 22 de ani a murit. Nici fătul acesteia nu a mai putut fi salvat.

"În data de 6 octombrie, femeia implicată în accidentul de la Josenii Bârgăului a decedat la Târgu Mureş la spital", a declarat pentru Bistriţeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ BN, insp. Antonela Gorgan.
 
Fetiţa de doi ani este singura care a scăpat cu viaţă în urma accidentului. Acesta s-a ales doar cu câteva răni uşoare şi de la Spitalul Judeţean din Bistriţa-Năsăud a fost transferată la cel din Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
641

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
317

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
87

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...