Botoșănean surprins în timp ce voia să fure din fișetul unui medic!

Botoșănean surprins în timp ce voia să fure din fișetul unui medic!
Un medic, care lucrează în Secţia de Interne a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Focşani, era cât pe ce să rămână fără bunurile pe care le lăsase în fişet. Un bărbat, originar din judeţul Botoşani, s-a strecurat în spital, iar sâmbătă noapte a vrut să fure lucruri din fişetul medicului, scrie Monitorul de Vrancea.

Cristinel Paul R., de 31 de ani, a avut ghinion, fiind observat de medic, care în noaptea respectivă era de gardă. Când şi-a dat seama că a fost văzut, hoţul a fugit şi s-a ascuns. A fost găsit imediat de agenţii de pază. El era pitit sub o scară, din interiorul unităţii medicale.

Agenţii de pază l-au dat pe mâna poliţiştilor, care l-au dus la sediul Poliţiei municipiului Focşani pentru audieri. Bărbatul a povestit că venise în Vrancea de câteva zile cu intenţia de a-şi căuta de muncă. După audieri, poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la furt, dat fiind că nu şi-a putut însuşi niciun bun din fişetul doctorului.
  
Din verificările efectuate până acum, reiese că bărbatul nu era pacient. Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" Focşani este de părere că hoţul a intrat în spital în timpul orelor de vizită şi nu a mai ieşit.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
248

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
275

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
1078

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând școala din ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să...